Restaurantul APERTO a celebrat 1 lună de la lansarea oficială a noului meniu

Restaurantul APERTO a celebrat 1 lună de la lansarea oficială a noului meniu

Aperto împreună cu București Mall au organizat un diner – cocktail pentru a celebra o luna de la lansarea oficială a noului meniu modern-italian Resto Aperto. La cocktail – diner au participat vedete și influencer precum Alexia Eram, Diana Sar, Silvia Popescu, Carmen Negoita, Manuela Lupascu, Andra Ghinea și personalități ale vieții mondene.

Restaurantul Aperto deschis în urma cu 5 ani este mix-ul perfect dintre conceptul modern-minimalist și gastronomia italienească tradițională. Acesta dispune de 3 zone de gătit, respectiv pasta, grill și pizza station la care se alătură zona denumită generic Academy', o zonă de live cooking plus un bar generos atât ca întindere cât și ca meniu de cocktails. 

Săptămâna trecută vedete, influencer și cunoscuții ai zonei mondene s-au reunit pentru a testa noul meniu al restaurantului Aperto situat în incinta București Mall, meniu special creat pentru ca fiecare invitat să exclame la finalul experienței culinare Mamma Mia!'.

Invitații s-au bucurat de preparate savuroase precum vitello tonnato, carpaccio de caracatița, creveți alla siciliana, salată cu fructe tropicale, paste Vesuvio cu pesto și stracciatella, spaghetti cu sfecla sos de ricotta și trufe, risotto ala marinara, caracatiță la grătar și spectaculosul Tomahawk de vita dar și o selecție inedită de pizza pe care vă invităm să o descoperiți în restaurant. 

Restaurantul Aperto, aflat în Calea Vitan 55-59 în incinta București Mall, reprezintă o invitație deschisă către relaxare, fiind un loc unde sa socializezi cu prietenii și familia în timp ce savurezi preparate italienești delicioasa. Aperto este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00 și este un loc ideal pentru orice moment al zilei, de la un brunch relaxat până la o cină romantică sau un prânz de business.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial