Primăvara asta construiește-ți un grătar zidit în grădină cu ajutorul meșterilor PEFOC!

Primăvara este momentul perfect pentru construcția unui grătar sau cuptor zidit în grădina sau curtea casei tale

Primăvara asta construiește-ți un grătar zidit în grădină cu ajutorul meșterilor PEFOC!

 Cu ajutorul echipei Pefoc, firma 100% românească de experți în tot ceea ce înseamnă comercializarea și construcția de șeminee, coșuri de fum, grătare sau cuptoare zidite de grădină, vei avea ocazia să-ți îndeplinești visul de a-ți răsfăța familia și prietenii dragi, cu mese îmbelșugate, pregătite pe un grătar spectaculos din cărămidă sau beton.

Îți oferim soluții complete pentru construcția unui grătar sau cuptor de exterior acoperit. Fie că ești un amator sau un constructor de cuptoare zidite cu vatră de lemne sau plită, vei avea la dispoziție, toate materialele și adezivii necesari pentru grătare de curte trainice și cu design inedit. Iar dacă te întrebi cum se construieste un grătar de grădină zidit?' sau de ce materiale aș avea nevoie?', meșterii sibieni au toate răspunsurile!

Nu vei avea nevoie decât de o schiță completă pentru proiectul construcției grătarului sau  cuptorului dorit de tine, iar noi venim cu soluțiile potrivite si profesionale (nu cu rețete băbești de mortare de zidărie). Astfel, vei putea realiza orice modele de grătare, rustice sau moderne, din cărămidă sau piatră, având siguranța lucrului bine făcut și garantia unui produs final durabil! 

Trebuie să înțelegeți că, pe lângă modelul cărămizii folosite la proiect, este necesar să oferi atenția cuvenită și altor lucruri, precum: plita, accesoriile din fontă sau metal, alături de celelalte materiale utilizate la construcție, inclusiv tipul de adeziv sau ustensile grătar – toate acestea trebuie sa fie dedicate domeniului termic, să fie rezistente la temperaturi mari, la expunerea prelungită la foc direct, dar și la îngheț, umezeală sau alte intemperii!

Detaliile fac diferența atunci când îți dorești o lucrare trainică

Pe lângă aspectul estetic al cuptorului, acesta trebuie să fie rezistent și la factorii externi. Însă, pentru acest lucru este necesară montarea cuptorului de către un profesionist. Acesta va ști să foloseasca doar materiale dedicate domeniului termic, precum: mortarul refractar, piesele metalice, diverși adezivi, cărămidă, piatra etc. Respectând aceste mențiuni, cu siguranță cuptorul tău, nu va fi cel mai ieftin de pe piața, dar va fi unul calitativ, rezistent și durabil, la un raport calitate-preț, excelent!

Recapitulând, pentru a avea un cuptor de grădină deosebit, care să înfrumusețeze terasa, foișorul sau curtea din spatele casei, dar care să fie trainic și perfect funcțional pentru o viață, ai nevoie de o schiță-proiect, de materiale termorezistente dedicate, de adezivi sau kit-uri pentru grătare de grădină și nu în ultimul rând, de un meseriaș priceput cum sunt și cei de la Pefoc. Fie că ti-l dorești să fie construit complet din cărămidă sau zidit din beton în stil clasic, rustic sau cu design minimalist (cu sau fără afumătoare), cuptorul tău de grădină va funcționa optim, doar dacă este construit cu materiale de calitate!

Grătarele și cuptoarele zidite din cărămidă ori piatră, în curte, grădină sau foișor, sunt perfecte pentru gurmanzi sau pentru iubitorii gătitului în aer liber sau pentru cei care, pur și simpu, îndrăgesc relaxarea în natură! 

Așa că, nu mai lasă să te prindă și această primăvară, fără grătarul mult visat în curtea ta, și intra pe site-ul oficial al meșterilor sibieni www.pefoc.ro! Aici vei avea acces la o gamă întreagă de materiale de calitate pentru construcția proiectului tău, dar și legătură directă cu cei mai iscusiți meșteri din zona ta, pe care îi poți contracta pentru montajul profesional al acestui element funcțional și decorativ. Practic, ei fac totul, în timp ce ție îți revine sarcina de a aduna familia și prietenii pofticioși, gătindu-le felurile de mâncare preferate, pe grill sau la cuptor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial