Părerea sinceră a femeilor despre ojele semipermanente create de Melkior!

Orice femeie care își dorește o manichiură perfectă poate apela la ojele semipermanente.

Părerea sinceră a femeilor despre ojele semipermanente create de Melkior!

Aceste produse se mențin într-o stare impecabilă pe unghii timp de 3-4 săptămâni, se pot aplica și îndepărta ușor și nu afectează stabilitatea unghiilor. În plus, aspectul obținut este fară cusur!

Pentru a obține o manichiură de nota 10, care să reziste și mult timp pe unghii, atunci trebuie să alegi oje semipermanente create de un brand cu renume, precum Melkior. La acest magazin online vei găsi produse realizate din ingrediente de înaltă calitate la prețuri accesibile. Ojele marca Melkior sunt create astfel încât să nu deterioreze unghiile și să fie foarte ușor de aplicat și îndepărtat. 

Iar pentru ca tu să fii sigură că aceste oje reprezintă o opțiune excelentă, în continuare îți vom prezenta recenziile lăsate de femeile care le-au folosit. Iată care este părerea lor sinceră:

Minunate! Atât pot spune. Am comandat Beigely, Plumly și Peachy – un nude superb, un mov cu care nu dai greș și un roz cu sclipici finuț. Au aderență bună și se usucă în totalitate în lampa LED. Sunt mai dense, puțin vâscoase, dar foarte pigmentate, și poți lucra ușor cu ele.

Mulțumesc echipei Melkior pentru promptitudine și grija față de clienți în ceea ce privește pregătirea comenzilor!' (Loredana B.)

Am cumpărat culoarea Plumly și este foarte pigmentată și se aplică ușor. Recomand!' (Claudia)

Cel mai frumos roșu!!! Oja se aplică ușor și este foarte lucioasă! O ador' (Adela P.)

Mie personal îmi plac toate produsele Melkior, în special cele pentru unghii, deoarece putem executa cu ele manichiuri și pedichiuri unice. În ojele semipermanente Melkior găsim calitate și rezistență. În plus, sunt ușor de aplicat pe unghii. Sunt minunate și culorile cele noi. Când spui Melkior, spui calitate!' (Gabriela)

Am folosit pentru prima dată oja semipermanentă / produse Melkior și sunt foarte, foarte mulțumită. Se aplică ușor și rezistă foarte bine. Variantele de 4.5 ml sunt foarte convenabile, pentru că poți să îți cumperi mai ușor mai multe culori. Oricum, se aplică într-un strat subțire, deci și o sticluță de 4,5 ml ține multă vreme. Le super recomand! Aștept reducerile ca să îmi pot cumpăra mai multe nuanțe'. (Dana)

Iată cum să aplici corect oja semipermanentă!

În cazul în care ai achiziționat deja oje semipermanente, dar și restul produselor necesare în cazul acestei manichiuri, trebuie să știi că este vital să parcurgi corect toate etapele. Pregătirea unghiilor este foarte importantă și trebuie realizată ca la carte. 

Înainte de a aplica produsele necesare manichiurii cu oje semipermanente, asigura-te că unghiile tale au o formă uniformă, bine conturată, suprafața lor este netedă, iar cuticulele sunt îngrijite.

De ascmenea, trebuie să știi că pentru a avea o manichiură rezistentă, este important să aplici straturi subţiri de ojă, pe care să le usuci sub lampa UV timp de două minute. Oja semipermanentă poate fi aplicată în două sau chiar trei straturi, în funcție de necesitate, cu mențiunea ca fiecare strat să fie uscat pe rând sub lampa UV. După ce ai terminat procesul, masează-ți mâinile cu o cremă hidratantă, iar în jurul unghiilor, pune un ulei de cuticule.

Ține cont de aceste sfaturi și alege ojele semipermanente Melkior pentru a te bucura mereu de o manichiură reușită!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial