(P) Vrei să te simți ca în concediu în fiecare zi? Masatto este soluția ideală!

(P) Vrei să te simți ca în concediu în fiecare zi? Masatto este soluția ideală!

Inamicul tăcut, nevăzut, ce se ridică la cote îngrijorătoare, este stresul. Este unul din motivele pentru care în ultima vreme sunt atât de multe recomandări de relaxare. Este adevărat, este destul de greu de păstrat un echilibru între viața personală și profesională, între muncă și odihnă. Știi cum se spune, nu poți schimba lumea și ce se întâmplă, dar poți schimba impactul pe care evenimentele le pot avea asupra ta și mai ales poți schimba modul în care reacționezi la evenimente.

Tu cum faci față stresului zilnic? Relaxarea vine de la sesiunile de masaj profesionale. Acestea pot fi realizate de fotoliile de masaj de la Masatto. Tehnologii performante, dotări pe măsură, un design plăcut și atenția la detalii fac din aceste produse un must have al omului modern. Nu contează dacă vorbim despre tineri, despre generația celor la a doua tinerețe sau chiar de seniori, de tipicul oamenilor grăbiți în fiecare zi, stresați sau nu încă; masajele sunt negreșit eficiente pentru a ne face să ne simțim divin, în orice moment al zilei.

Dacă ai putea avea concediu în fiecare zi…

Îți spui că te vei simți mai relaxat în concediu, că vine și ziua aceea liberă, că vine weekendul și îți propui de fiecare dată să ai parte de răsfăț. Îți proiectezi așadar starea de bine în zilele de concediu, dar și acestea sunt numărate și doar câteva per an. Orice model din gama de fotolii de masaj îți poate reda starea de bine, de energie și revitalizare în ședințe de masaj de câteva minute, indiferent că vorbim despre o zi obișnuită la început sau sfârșit de săptămână.

Nu poți avea concediu în fiecare zi, dar în mod cert poți avea parte de ședințe de masaj. Fotoliile by Masatto, căci vorbim despre un producător al nișei, sunt un mix de funcții și de dotări ce împreună sunt aliații tăi pentru a te simți din nou bine.

Acționează la intensitatea pe care o setezi chiar tu, asupra zonei corporale pe care ți-o dorești masată; fotoliile de masaj imită la perfecție tehnica unui maseur profesionist. Nu sunt o invenție nouă, dar sunt în mod cert aduse la rang profi de către acest producător.

Thai sau cum să ai parte de luxul de a te relaxa

Să facem cunoștință cu Thai! Face parte din gama de lux a fotoliilor de la Masatto. Este special pentru că datorită sistemului său patentat cu role 4D oferă o experiență divină. Masează viguros, cu precizie. Are în dotare role de masaj, dar și perne de aer multistrat, iar acestea împreună sunt o terapie completă pentru corp. Iată câteva detalii remarcabile la Thai: 

  • Șină SL, flexibilă, ceea ce permite ca fotoliul să se adapteze la forma corpului.
  • Include sistemul Zero Gravity, aduce corpul într-o poziție optimă, pentru ca efectul masajului să fie resimțit așa cum trebuie.
  • Programe automate, 10 variante pentru alegeri rapide.
  • 9 tehnici de masaj ce pot fi cu ușurință asemănate cu mâinile profesionistului în arta masajului.

Partea estetică și funcțională se îmbină perfect. Masatto a creat ceea ce omul modern are nevoie – terapia masajului pentru o viață trăită frumos, nu sub stres, în varianta performantă, însă cu disponibilitate oricând, în intimitatea casei. 

Vino la Masatto și testează!

Cu showroom-uri în Sibiu, Timişoara, Oradea, Cluj-Napoca, Piatra-Neamț și bineînțeles București, Masatto permite celor interesați să testeze gratuit, orice tip de fotoliu.

Programează o vizită sau cere testarea acasă. Detalii în cadrul paginii oficiale – masatto.ro.

Contact telefonic: +40 756 478 789

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle