(P) Vine vara! Modele de bijuterii colorate pe care trebuie să le porți

ellede Elisabeta Sava

Vine vara, abia așteptăm să ne îmbăiem într-o supradoză de culoare!

(P) Vine vara! Modele de bijuterii colorate pe care trebuie să le porți

Festinul vibrant pe care ni-l oferă cu generozitate grădinile pline de flori, parcurile doldora de verdeață și pădurile seculare ne inspiră să ne delectăm cu aceeași frenezie cromatică și în bijuteriile pe care le alegem.

La Accent Bijuterii de abia așteptăm să vă răsfățăm cu cele mai frumoase bijuterii! Pentru noi, a fost o adevărată alinare să ne imaginăm cele mai colorate și mai vibrante piese, iar să le admirăm strălucind în razele de soare, cea mai mare plăcere. Descoperiți în rândurile ce urmează alaiul de bijuterii colorate al acestei veri!

Inele

Verde precum marea de iarbă, portocaliu precum razele soarelui la asfințit și albastru precum cerul senin: ce poate fi mai frumos decât trioul cromatic realizat de către Inelul din argint cu smarald , safir galben și topaz bleu (cod DI6020)? Conceput din argint placat cu aur alb de 14 karate, inelul are un design statement care se va potrivi de minune cu ținutele dvs de cocktail. Tot ce mai rămâne este să așteptați fastuoasele evenimente ale verii!

Inel din argint cu smarald, safir galben și topaz bleu

Unul dintre cele mai frumoase inele (cod DI6003), de care suntem atât de mândri la Accent Bijuterii, este cel decorat cu trei flori. Plină de creativitate și de culoare precum o explozie de viață, bijuteria este concepută din argint placat cu aur alb de 14 karate și ornamentată cu pietre de diopsid chrome fațetate și cu zirconia, pe post de piatră de sinteză. Sclipirea jucăușă a smaraldului vă va face viața și mai frumoasă în această vară.

Inel din argint cu diopsid chrome

Pandantiv

Atârnați de un lănțișor drag un pandantiv albastru precum cerul (cod DP3295) și bucurați-vă de o după-amiază splendidă, în sânul naturii. Realizată din argint placat cu aur alb de 14 karate și ornamentată cu larimar finisat caboșon și zirconia, podoaba emană o delicatețe aparte, care o face perfectă pentru vară. Asortați cu o rochie spumoasă din dantelă și cu toată fericirea din lume!

Pandantiv din argint cu larimar

Cercei

Păstrăm în continuare elogiile aduse larimarului și vă propunem o pereche de cercei asortați superbului pandantiv de mai sus (cod DC3283). Forma elegantă și designul sofisticat fac aceste podoabe perfecte pentru o ocazie specială, iar argintul placat cu aur alb de 14 karate dă o tușă sofisticată de care vă veți îndrăgosti cu siguranță. Prinderea de ureche se face cu ajutorul tortițelor mobile, nu mai rămâne decât să îi purtați cu sufletul deschis.

Cercei din argint cu larimar

Ne-am pus sufletul în perechea de cercei din argint placat cu rutheniu și decorați cu perle (cod DC3250) și sperăm să vă zâmbească la fel de îmbietor precum nouă. În formă de gărgăriță, veseli și optimiști precum miezul verii, vestind viața și bucuria, cerceii se potrivesc acelor outfituri colorate și jucăușe în care vă place să vă relaxați în sezonul cald. Noi vi-i trimitem cu toată dragostea.

Cercei din argint cu perle

Brățări

Brățările reprezintă unele dintre podoabele noastre preferate, deoarece se potrivesc chiar și persoanelor care nu poartă în mod normal bijuterii. Tocmai de aceea, brățara din argint cu safire multicolore (cod DB913) este modalitatea perfectă de a aduce culoarea și vibrația în viața dvs chiar și atunci când preferați un stil simplu și minimalist. Cu un diametru de 5,5 cm, acest accesoriu se potrivește de minune ținutelor dvs de birou.

Brățară din argint cu safire multicolore

Cinstiți apropierea verii cu bijuterii colorate care să vă umple spiritul de pace și de bucurie, mintea de gânduri pozitive și sufletul de veselie. Alegerile noastre reflectă întocmai optimismul sezonului cald, și de abia așteptăm să aflăm cum anume le-ați abordat în vestimentația dvs. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion