(P) Top 5 mărțișoare speciale de argint pe care le poți oferi în dar în acest an

(P) Top 5 mărțișoare speciale de argint pe care le poți oferi în dar în acest an

Prima zi a primăverii este celebrată prin dăruirea unui mărțișor, un simbol aparte ce ne încarcă cu bucurie și cu un altfel de tonus. Astfel, devenim mai veseli, mai optimiști, gata să deschidem ușile acestui frumos anotimp.

Mărțișorul este un accesoriu străvechi, șnurul acestuia, împletit în două culori – alb și roșu – reprezentând vestirea primăverii. În trecut, acest șnur al mărțișorului era purtat la mână de cei mici, alături de o monedă mică, cu scopul de a fi feriți de diverse probleme de sănătate.

Mărțișorul era purtat de toți membrii familiei, nu doar de femei. Despre șnurul alb-roșu al mărțișorului se spune că ar reprezenta funia timpului. O dată oferit în dar, acesta asigura vreme caldă.  Astăzi, mărțișorul continuă să fie purtat cu mândrie în prima lună a primăverii.

Întrucât data de 1 martie se apropie cu pași repezi, iată top cinci mărțișoare speciale de argint pe care le poți oferi în dar în acest an!

 Mărțișor inimioară cu floricică din argint

Acest mărțișor este realizat dintr-un material de cea mai bună calitate, din argint, putând fi oferit în dar persoanei iubite o dată cu venirea primăverii. Acesta poate fi purtat la mână sau la gât, fiind atașat unui lănțișor. Acesta face parte din categoria acelor mărțișoare din argint considerate perfecte pentru cadourile oferite cu ocazia acestei sărbători. Mărțișorul este sub formă de inimă și are atașat șnurul roșu și alb, cel mai vechi simbol al zilei de 1 martie.

 Mărțișor boboc de floare din argint

Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești un mărțișor din argint care să simbolizeze, acum, la început de primăvară, o floare? Mărțișorul sub formă de boboc de floare este realizat din argint, întruchipând o floare cu cinci petale, gata pentru a fi dăruită fie persoanei iubite, fie unor persoane dragi (mama, o prietenă, copilul, colegele de serviciu).

Acest mărțișor poate fi purtat la mână, însoțit de șnur sau poate fi asociat cu un lănțișor pentru a fi purtat și în celelalte luni ale anului.  

Mărțișor floricică cu cinci petale din argint

Acesta este un model de mărțișor foarte atent lucrat, având cinci petale, realizate în detaliu. Fiind din argint, mărțișorul poate fi purtat la mână sau poate fi atașat unei brățări sau lănțișor multă vreme. Acesta simbolizează o floare cu cinci petale și reprezintă mărțișorul perfect pentru a fi dăruit unei persoane dragi sau colegelor de serviciu.

Mărțișor fluturaș din argint

Ești în căutarea unui mărțișor pentru ziua de 1 martie? Cu siguranță, noile modele de mărțișoare din argint îți vor atrage destul de mult atenția. De aceea, alege un model deosebit, care să vestească venirea primăverii. Un fluturaș este un simbol al acestui anotimp, acesta reprezintă forța de a se elibera de trecut pentru a ajunge să se plimbe printre cele mai frumoase flori. De aceea, un mărțișor ce poartă acest simbol este perfect pentru ziua de 1 martie. Acesta poate fi purtat la mână, prins cu ajutorul clasicului șnur sau poate fi purtat drept pandantiv , în asociere cu un lănțișor de argint.

 

Mărțișor scoică din argint

Iată un model de mărțișor mai puțin întâlnit. Acesta simbolizează o scoică, vestind sosirea sezonului cald. Din acest motiv, poți alege să devii o persoană creativă, dăruind un mărțișor diferit, un simbol aparte al anotimpului cald. Mărțișorul poate fi dăruit atât celor din familie, apropiați, cât și colegelor de serviciu sau prietenelor. Acesta este însoțit de un șnur alb-roșu atent lucrat, care urmează modelul clasic.

Toate cele de mai sus sunt simboluri ale primăverii, mărțișoare atent realizate, ce pot fi oferite în dar cu ocazia acestei sărbători și care pot fi purtate timp îndelungat datorită calității și rezistenței argintului din care sunt confecționate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people