(P) TOP 3 motive pentru care ar trebui să investești într-o haină de blană naturală de vulpe

Atunci când sezonul geros își întră în drepturi, garderobele sunt pline ochi de haine groase, care să asigure nivelul optim de confort termic. Chiar dacă ieșim mai puțin din casă, suntem din ce în ce mai determinate să arătăm bine atunci când o facem. Investițiile noi în această perioada sunt încurajate, mai ales că avem mai mult timp să ne documentăm din online despre ce și cum se poartă în acest anotimp.

(P) TOP 3 motive pentru care ar trebui să investești într-o haină de blană naturală de vulpe

O alegere extrem de inspirată este haina de blana naturala vulpe. Iată care sunt cele 3 motive pentru care merită să o ai!

  1. Are un farmec atemporal: nu se va demoda niciodată

Atunci când investim în haine premium, trebuie să raportăm prețul la timpul de folosire. Tocmai pentru că nu sunt accesibile ca preț, este esențial să avem în vedere durata de utilizare. O haină din blană naturală de vulpe are o durată de viață extinsă, dacă se curăță profesional și beneficiază de restilizare după câțiva ani. Poate fi piesă cheie a garderobei pentru o foarte lungă durată de timp, și nu este atât de sensibilă precum haina din blană de chinchilla, de exemplu. Cu un nivel minim de atenție, o poți întreține impecabil.

  1. Este călduroasă și confortabilă, te protejează efecient împotriva frigului

Din punct de vedere funcțional, o haină de blană este alegerea optimă. Blănurile conferă căldură cum niciun alt articol vestimentar nu reușește să o facă. Ai suficiente opțiuni, cât să îți ghidezi alegerea și după acest criteriu: poți alege o haină de blană lungă sau, dimpotrivă, una scurtă. Poți opta pentru o haină cu un sistem de închidere cu nasturi, cu cordon în talie sau să ai în vedere alte opțiuni. Totul ține de preferințe și stil de viață, iar oferta vestimentară este cât se poate de generoasă, pentru a lua decizii 100% inspirate.

  1. Este o emblemă în industria de fashion: poți să arăți ca pe copertele revistelor

Hainele din blană naturală de vulpe au un potențial stilistic extraordinar. Se pot combina într-o mare varietate de outfituri, nu se demodează și pun în valoare trăsăturile fine ale unei femei. Cu câteva accesorii simple, precum cercei, mănuși de piele sau căciulă de blană, poți să îți asiguri o prezență memorabilă, și fără să faci eforturi în acest sens. Vei arăta ca pe copertele revistelor, optând pentru rujul potrivit cromatic cu haina de blană pe care ai ales-o. Poți avea încredere: nu dai greș cu un astfel de articol vestimentar!

 Blana.ro, renumitul magazin de blănuri București unde găsești creațiile marilor designeri

Blana.ro , Casa de blănuri MG, este un brand cu notorietate în industria de fashion și vine în întâmpinarea ta cu o ofertă extrem de generoasă de haine de blană. Găsești absolut tot ce îți dorești, de la jachete, cape și bolero-uri, la căciuli și borsete de blană, dar nu numai. Ai acces la creațiile marilor designeri italieni, dar și la produsele proprii concepute de meșteri români, al căror talent s-a transmis din generație în generație.

Un lucru este cât se poate de cert: nu ai cum să dai greș dacă vei cumpără din acest magazin de blanuri Bucuresti. Vei avea parte de calitate premium, cu o garanție pe o perioada de 3 – 5 ani, așa cum niciun alt magazin nu o oferă.

Date de contact:

Tel: +40 727 225 262

E-mail: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion