(P) The Joy Of Reconnection: reîntoarcerea la lucrurile de care ne-a fost dor

Roxana Voloșeniuc, Irina Fodor și Alina Pușcaș te invită să vezi imaginile surprinse în vacanțele lor cu ajutorul Huawei P40 Pro.

Roxana Voloșeniuc, Irina Fodor și Alina Pușcaș te invită să vezi imaginile din vacanțele lor de vara aceasta, surprinse cu ajutorul telefonului Huawei P40 Pro. Prin cele mai bune camere foto de pe piață, culorile, detaliile și texturile rămân atât de aproape de realitate încât ai senzația că simți din plin atmosfera locului. Selfie-urile, portretrele sau pozele care surprind cadre din natură arată mai bine ca oricând atunci când ai alături acest smartphone.

După cum s-a mai spus, vara lui 2020 nu a fost deloc una tipică. Dar, cu toate acestea, soluția este să încercăm să ne adaptăm la noua realitate, chiar și atunci când vine vorba despre vacanțe. Fie că am ajuns în destinații îndepăratate, fie că am reușit să (re)descoperim România, bucuria reconectării cu natura, cu drumețiile în aer liber, cu valurile mării sau cu apusul soarelui privit de pe plajă a fost la fel de intensă pentru fiecare dintre noi. Trei dintre vedetele pe care stăm cu ochii în Social Media – Roxana Voloșeniuc, Irina Fodor și Alina Pușcaș – ne arată cele mai recente destinații de vacanță, surprinse prin camerele smartphone-ului Huawei P40 Pro.

Momentele speciale de reconectare – atât cu persoanele dragi, cât și cu locurile care reprezintă ceva pentru noi sau cu destinații în care ajungem pentru prima dată – trebuie imortalizate, iar pentru asta ai nevoie de un dispozitiv de top. Huawei P40 Pro, vârful de gamă al Huawei P40 Series, este ideal pentru realizarea unor fotografii calitative. Smartphone-ul este un studio foto mobil, care funcționează impecabil 24/24, fie în lumina naturală a zilei, fie sub lumina lunii. Dovadă sunt pozele pe care Roxana, Irina și Alina le-au surprins în această vară – portrete, selfie-uri sau imagini ce surprind peisaje impresionante.

Care sunt tehnologiile care aduc această performanță? Pe spate, Huawei P40 Pro are o cameră cvadruplă Leica Ultra Vision de o performanță uimitoare, în timp ce, pe partea frontală, dispune de un sistem dual de camere care te asigură că selfie-ul perfect există. Pro tip: Dacă folosești Portrait Mode, ai și opțiunea beauty and effects. Cu beauty, vei putea să oferi o textură mai catifelată pielii tale, iar feței tale un contur mai pronunțat, dar și să ajustezi micile imperfecțiuni, în timp ce effects poate crea efecte de background specifice fotografiilor realizate cu o cameră foto profesională, care poartă numele de bokeh.

Dar ce facem atunci când soarele apune? Lipsa luminii naturale nu înseamnă că nu vei mai putea surprinde peisajele așa cum îți dorești, pentru că Huawei P40 Pro excelează și atunci când vine vorba despre fotografiatul în condiții de lumină scăzută. Și nu numai la asta: smartphone-ul  are cu 45% o precizie mai bună a culorii și este capabil să analizeze și să segmenteze cu precizie mediile și oamenii.

Fotografierea în lumină scăzută necesită fie o mână fermă, fie un trepied pentru a împiedica mișcarea camerei la viteze de declanșare lente. Însă, Huawei P40 Pro este echipat cu stabilizare optică a imaginii și stabilizarea imaginii cu AI, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de viteze de declanșare rapide sau trepieduri. Dacă telefonul este ținut cu o mână stabilă, tehnologia va face restul, iar tu te vei bucura de poze numai bune de share-uit în feed-ul de Instagram.

Tot ce îți rămâne de făcut este să (re)descoperi oamenii și locurile dragi, să te bucuri de #JoyOfReconnection și să împărtășești acest sentiment cu cei apropiați prin imagini reușite, care devin, în timp, amintiri pe cinste.

Citește și:
(P) Cum ne-am pregătit pentru prima ediție a workshop-ului ELLE New Media School cu ajutorul dispozitivelor Huawei

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial