(P) Stylish Shopping Session, un eveniment marca ELLE România & București Mall–Vitan

Zilnic descoperi pe site-ul elle.ro cele mai stylish ținute propuse de designerii momentului, ce au purtat vedetele la cele mai exclusiviste evenimente și cele mai hot sfaturi de styling de la editorii ELLE.

(P) Stylish Shopping Session, un eveniment marca ELLE România & București Mall–Vitan

Lună de lună, te invităm să descoperi în paginile revistei ELLE un univers sexy, stylish, spirited, noutăți și lansări din domeniul modei și al frumuseții, interviuri în exclusivitate cu vedete locale și internaționale, pictoriale spectaculoase cu ținute venite direct de pe podiumurile de la Paris, New York, Milano și Londra.

Pe  24 septembrie, facem următorul pas și te scoatem în oraș, ca să-ți prezentăm live lumea ELLE! Împreună cu București Mall – Vitan, te invităm la o seară de shopping și răsfăț, unde te vei întâlni cu vedetele tale preferate și unde un stilist ELLE îți va oferi consiliere în alegerea garderobei de vară.

Ne citești zi de zi pe elle.ro și abia aștepți să răsfoiești noul număr al revistei. Suntem prima ta alegere când vrei să afli noutăți din lumea modei și din lifestyle. Poate că nu ne cunoaștem personal, dar putem începe, lansându-ți o invitație: hai cu noi la cea mai stylish sesiune de shopping! Pe 24 septembrie, între orele 17.00 și 21.00, București Mall – Vitan va fi gazda unui eveniment marca ELLE, unde te vei întâlni cu vedetele tale preferate, dar și cu editorii de modă ai celei mai vândute reviste de modă din lume, care îți vor da cele mai bune sfaturi de styling. Astfel îți vei putea crea o garderobă de vară cu cele mai hot piese ale momentului, propuse de cele mai importante brand-uri de modă. În plus, vei afla ce se regăsește în garderoba celebrităților, însoțindu-le la o sesiune de shopping super stylish, marca ELLE România.

Te așteptăm să petreci cu noi o seară strălucitoare, unde vei gusta din plin „experiența ELLE’ și vei putea face cumpărături pentru înnoirea garderobei tale de toamnă.

După ce ai aflat preferințele vedetelor când vine vorba despre ținutele de toamnă și te-ai inspirat de la ele, te invităm să facem împreună fotografii la panoul ELLE și să ne răsfățăm cu o cupă de șampanie!

Nu uita: 24 septembrie 2019, Bucuresti Mall – Vitan (Calea Vitan 55-59)!

Mai multe detalii despre Stylish Shopping Session găsești pe www.elle.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle