(P) Scapă de cicatricile post-acneice și rejuvenează-ți pielea cât ai spune CO2

Deși pare incredibil, poți scăpa de aceste imperfecțiuni ale pielii și o poți rejuvena cu doar câteva ședințe de laser Lutronic eCO2, cel mai performant dispozitiv medical al momentului.

(P) Scapă de cicatricile post-acneice și rejuvenează-ți pielea cât ai spune CO2

 Dr. Dana Bratu își tratează pacientele cu laserul eCO2, iar rezultatele sunt spectaculoase. Despre beneficiile acestui aparat medical ne povestește pe larg, mai jos.

Nu este minune, ci este știință ceea ce face laserul Lutronic eCO2 în mâinile unui dermatolog bun cum este Dr. Dana Bratu. 

Laserul eCO2 de la Lutronic este cea mai bună tehnologie de corectare a cicatricilor post-acneice. Mă bucur tare mult că reușim să oferim o soluție pacienților care se confruntă de foarte mulți ani cu hiperpigmentări post-inflamatorii și cicatrici atrofice, rămase în urma leziunilor active de acnee.', spune Dr. Dana Bratu, medic specialist dermatolog.

Laserul eCO2 este cea mai recentă procedură în progresul tehnologic și permite dermatologului să efectueze proceduri ce elimină inestetismele pielii mult mai eficient decât orice alt tratament similar 

Principiul după care acționează laserul eCO2 este inducția de colagen. Noi dăm niște impulsuri la nivelul dermului și stimulăm astfel formarea de colagen de către celulele tinere, numite fibroblaste. Efectul se instalează undeva între 3 și 6 luni. Gândiți-vă că noi efectuăm un protocol de 4, 5, 6 ședințe și ne așteptăm ca rezultatul să fie pe viață. ' – Dr. Dana Bratu, medic specialist dermatolog.

Acest lucru se face prin eliminarea straturilor profunde ale pielii deteriorate, regenerând astfel celulele sănătoase. Procedura se poate efectua în zone specifice, ca de exemplu în jurul gurii sau a ochilor, sau pe întreaga suprafață a feței. Pentru o siguranță sporită în tratamentul unor condiții mai sensibile, fasciculul laser poate fi folosit în mod fractionat. În acest caz, el este împărțit în mai multe fascicule cu diametru mic, precum acele, care penetrează pielea în puncte multiple. Pielea sănătoasă dintre fasciculele laser ajută la o vindecare rapidă și reduce riscul apariției arsurilor, cicatricilor și pigmentării neregulate.

Deși laserul Lutronic eCO2 a revoluționat tratamentele post-acneice, noi îl folosim în multiple alte indicații. Îl folosim pentru tratamentul vergeturilor, petelor pigmentare, pentru rejuvenare facială. Mai precis, pentru acel efect de skin tightening, pentru că recunoaștem că ne dorim să avem o piele întinsă, să arătăm tinere cât mai mult timp. Procedura este efectuată sub anestezie locală. Folosim o cremă anestezică foarte puternică, astfel încât pacienta să nu simtă disconfort. Dr. Dana Bratu, medic specialist dermatolog.

Asadar, cum vă spuneam la începutul acestui articol, ceea ce face laserul eCO2 nu este magie, ci știință în formă pură, iar pacientele care au beneficiat de tratamentele făcute ce acest aparat medical declară deschis că le-a schimbat viața.

Descoperiți care sunt beneficiile laserului eCO2 de la Lutronic, în următorul material video – realizat , împreună cu Dr. Dana Bratu și una dintre pacientele sale: 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty