(P) Noul Adidas ZX 2K Boost: seria care a făcut istorie are parte de o reinterpretare fresh

Fă cunoștință cu Adidas ZX 2K Boost, cei mai îndrăzneți pantofi urbani pe care i-ai văzut până acum.

(P) Noul Adidas ZX 2K Boost: seria care a făcut istorie are parte de o reinterpretare fresh

Seria ZX de la Adidas Originals nu mai are nevoie de nicio prezentare: s-a lansat pe la jumătatea anilor ’80, revoluționând conceptul de pantofi de alergare atât prin noile tehnologii folosite – Torsion și Soft Cell – care ajutau sportivii să atingă performanța, dar și printr-un design unic. A ajuns în scurtă vreme un model influent și iconic, care a devenit un preferat nu doar pentru sportivii de performanță, ci și pentru tinerii cool din toată lumea.

Suntem în 2020, iar Adidas lansează ZX 2K Boost, o continuare firească a seriei, care vine totodată cu un design neașteptat, plin de culoare. Nu mai e vorba de un pantof de alergare, însă, ci de unul lifestyle, adaptat mediului urban. Aici intervine și tehnologia Boost™, care oferă senzația supremă de flexibilitate și confort.

 Partea superioară a noului ZX 2K Boost este realizată dintr-o plasă tehnică și are o construcție „step-infără limbă, care asigură o poziție confortbilă a gleznei. Adidas ZX 2K Boost vine în două variante de culoare ce vor atrage atenția oricui. Nici nu e de mirare că această serie este considerată a fi cea mai inovatoare din familia Adidas Originals.

Nu mai e cazul să fii sportiv de performanță pentru a simți că noua serie ZX de la Adidas este făcută special pentru tine. Trebuie în schimb, să te obișnuiești cu faptul că de-acum încolo vei întoarce toate privirile cu ajutorul lor.

Citește și:
(P) Irina Rimes – Superstar

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle