(P) Nike Air Max – cea mai cunoscută încălțăminte a brandului

De treizeci de ani sunt unii dintre cei mai purtați pantofi sport. Indiferent de câți ani ai sau ce trenduri îți plac cel mai mult, încălțămintea iconică Air Max reușește să-ți capteze atenția. De ce este cumpărată atât de des?

(P) Nike Air Max – cea mai cunoscută încălțăminte a brandului

O scurtă poveste a pantofilor Nike Air Max

Prima încălțăminte Nike Air Max și-a făcut apariția în urmă cu 30 de ani – în martie 1987, în ciuda faptului că designerul lor, Tinker Hatfield, a început proiectul cu doi ani mai devreme. Inspirația pentru a crea talpa caracteristică cu capsulă transparentă, în care se regăsește perna de aer, a reprezentat-o Muzeul Pompidou din Paris. În timpul călătoriilor sale, Hatfield a găsit diferite surse de inspirație pentru proiectele sale noi, iar în cazul pantofilor Air Max, ideea de lăsa sistemul de amortizare la vedere s-a dovedit a fi cea mai bună soluție. Interesant este faptul că nu toată lumea era convinsă de această idee. Inițial, departamentul de marketing al firmei Nike nu a fost de acord cu vânzarea pantofilor din cauza riscului de a primi reclamații în legătură cu perna de aer plasată în talpă. Din fericire pentru brand, încălțămintea Air Max a ajuns să vadă lumina zilei (astăzi o putem găsi, de exemplu, pe site-ul cheels.com). În scurt timp, s-a dovedit faptul că acești pantofi sport au reprezentat o descoperire revoluționară în istoria companiei, care căuta o modalitate de a ieși în evidență pe piața de încălțăminte din cauza concurenței dure.

Air Max – produsul emblematic al brandului Nike

Astăzi, când ne gândim la „Nike', primul lucru care ne trece prin minte este celebra încălțăminte sport Air Max. Brandul din Oregon deține o gamă largă de modele de pantofi, dar până acum niciunul dintre ele nu a reușit să fie mai de succes decât încălțămintea cu pernă de aer în talpă. Acest lucru se datorează designerilor brandului care în fiecare an creează zeci de noi interpretări ale clasicilor sneakerși Air Max. Este vorba aici nu numai despre versiunile de culoare sau materialele care au urmat, ci și despre folosirea complet nouă a sistemului Air Max. După apariția pantofilor Air Max 1, au triumfat în modă modele precum Air Max 90, Air Max 95, Air Max 97, Air Max 270 și Air Max 720, cea mai nouă și mai modernă versiune a pantofilor sport iconici.

Aruncă o privire în interiorul pernei Air

De ce încălțămintea sport Nike Air Max se bucură de o popularitate atât de mare? De ce se numără printre modelele falsificate cel mai des? Una dintre principalele cauze este combinația dintre designul unic și confortul greu de egalat. Elementul fundamental al modelului marca Nike îl reprezintă talpa în care se regăsește perna umplută cu aer comprimat. Aceasta are rolul de a asigura o amortizare excelentă în timpul mersului sau al alergării. Și, cu toate că unele firme pot imita perfect aspectul pantofilor Air Max, ele nu pot nici măcar cu un milimetru să se apropie de varianta originală în ceea ce privește reproducerea tehnologiei utilizate pentru realizarea acestor sneakerși în pas cu moda.

Pentru fiecare un produs de design

Oferta pantofilor sport originali Nike Air Max este de-a dreptul amețitoare. Aici găsim toate combinațiile de culori posibile, disponibile în versiunile pentru femei, bărbați și copii. Din acest motiv, fiecare, indiferent de vârstă sau sex, își poate completa ținuta vestimentară de fiecare zi cu o încălțăminte confortabilă. Datorită varietății de modele în ceea ce privește forma și designul, chiar și clienții cu cele mai mari așteptări își pot găsi pantofii sport Air Max ideali. Ai la alegere încălțămintea clasică Air Max 90 sau Air Max 95, dar în același timp poți miza pe variantele mai delicate Air Max Bolt sau Air Max Verona. Totodată, merită să acorzi atenție atât sneakerșilor confecționați dintr-un mix de piele și material tip plasă (de ex. Nike Air Max Exosense), cât și versiunii moderne, futuriste Nike Air Max 720 BG într-o combinație aparte de culori. Toate modele sunt disponibile în magazinul online Cheels.

De ce merită să ai încălțămintea Nike Air Max în dulapul tău? Pentru că designul lor atemporal ține pasul cu trendurile din modă. Iar stilul excelent și confortul la purtare sunt de neprețuit în fiecare zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion