(P) Manufaktura The Coffee Shop Restaurant din Mega Mall

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant reinventează conceptul de coffee shop și restaurant, reunindu-le într-un amalgam de lucruri faine sub același acoperiș.

(P) Manufaktura The Coffee Shop Restaurant din Mega Mall

Într-un cadru unic, modern și prietenos, Manufaktura creează o experiență totală pe care o poți împărtăși cu prietenii, colegii sau familia, în timp ce serviți o cafea de origini de cea mai bună calitate și savurați preparate gustoase – toate pregătite atent din ingrediente proaspete și servite repede și cu plăcere.


Manufaktura din Mega Mall este o locație flagship, unică. Este prima și cea mai mare locație a lanțului, dintre cele patru deschise în București și unul la Timișoara, care integrează toată filosofia Manufaktura The Coffee Shop Restaurant, iar dacă vrei să o descoperi, de aici trebuie să începi.

Designul industrial-futurist, cu texturi naturale din lemn și cărămidă, peste cinci sute de boabe de cafea supradimensionate, sculptate în lemn, suspendate deasupra locației, creează o atmosferă caldă în care un întreg spectacol de preparare a cafelei se desfășoară chiar în fața ta și la care participi activ.

Spectaculoasa linie de râșnire și ambalare unică în lume îți oferă posibilitatea de a alege din diverse sortimente de cafea proaspăt prăjită și măcinată după metoda de preparare preferată, iar dacă dorești, îți poți personaliza ambalajul și eticheta. Barul cu margini joase te lasă să iei parte la întregul ritual de barista, atunci când îți aștepți cafeaua. Barista profesioniști fac slalom între cinci origini de cafea, proaspăt prăjită și măcinată, și îți pregătesc cafeaua așa cum o vrei: clasic sau prin metode alternative: V60, AeroPress, Chemex sau Syphon.

La Manufaktura din Mega Mall vii pentru o cafea de origini de cea mai bună calitate, dar rămâi pentru mai mult, pentru că experiența unei cafele de origini o poți completa dimineața cu dejunuri din jurul lumii și deserturi delicioase, la amiază cu prânzuri de bistro, cu sandwich-uri, salate, supe și cele mai bune paste, servire à la carte, dar și street food, seara cu băuturi alcoolice și cocktail-uri.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Aici, în orice moment al zilei, te amesteci și te integrezi perfect într-un public divers de iubitori de cafea matinali, manageri prinși în întâlniri de afaceri, colegi de job la un lunch, trecători în pauza unei sesiuni de shopping, tineri care își dau întâlnire la Mega Mall. Toți par să-și fi găsit în Manufaktura spațiul perfect în care să savureze o experiență unică și personalizată, la fel cum poate fi și experiența ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial