(P) Lacuri semipermanente ieftine: de unde le cumperi pentru a nu fi dezamăgită de calitate?

Lacurile semipermanente ieftine sunt căutate atât de adeptele începătoare în ale unghiilor, cât și de profesionistele care vor să extindă gama de culori de lac disponibile într-un salon de înfrumusețare.

(P) Lacuri semipermanente ieftine: de unde le cumperi pentru a nu fi dezamăgită de calitate?

Desigur, niciunul dintre aceste grupuri nu este interesat de produse al căror preț scăzut merge mână în mână cu o calitate scăzută. Alegând produse de calitate slabă, al căror singur avantaj este prețul lor scăzut, profesionistele pot pierde încrederea clientelor lor, iar amatoarele pot fi descurajate definitiv de la acest tip de stil, recunoscând că nu este deosebit de durabil și, prin urmare, nu merită. Deci, cum și unde să cauți produse ale căror prețuri nu vor depăși portofelul mediu, iar calitatea nu va diferi de cea oferită de lacurile de top?

Prin ce trebuie caracterizat un lac semipermanent ieftin și bun?

Un lac semipermanent ieftin și bun ar trebui să aibă aceste două caracteristici. Dar ce înseamnă asta? Este ușor. Prețul său trebuie să fie accesibil, iar calitatea nu trebuie să se abată prea mult de la calitatea produselor de nivel mediu sau înalt. 

Prin urmare, ar trebui să mențină o durabilitate ridicată, care este principalul avantaj al acestui tip de manichiură și, în același timp, să îndeplinească cerințele estetice. 

Culoarea lor trebuie să fie suficient de saturată pentru a acoperi perfect întreaga unghie cu maximum două straturi, iar consistența ar trebui să permită răspândirea ușoară a lacului pe unghii. 

De asemenea, este important ca produsul să fie într-adevăr un lac hibrid. Prin urmare, trebuie uscat cu o lampă LED sau UV. Produsele care imită ojele semipermanente, dar nu necesită acest tip de întărire, nu sunt altceva decât oje obișnuite, care pot avea sau nu un luciu mai ridicat și nu foarte des o durabilitate puțin mai bună.

Ce distinge produsele de top?

Deci, dacă poți cumpăra produse de bună calitate la un preț acceptabil, ce distinge de fapt produsele de top, care sunt adesea de 2-3 ori mai scumpe? Există mai multe răspunsuri la această întrebare. 

Marca în sine are o mare importanță aici – ca și în cazul altor cosmetice, haine sau alte produse, uneori plătești pur și simplu „eticheta' articolului selectat. Producătorii cunoscuți folosesc un brand bine stabilit și cresc prețurile produselor, știind că datorită reputației lor nu vor pierde clienții. Prețurile ridicate caracterizează uneori și mărcile nou create care abia intră pe piață. Această procedură le permite uneori să se plaseze printre cele mai populare mărci, iar clienții care consideră că un preț ridicat trebuie să fie un factor determinant de înaltă calitate, preferă să aleagă produsele unui producător necunoscut anterior, ghidat de faptul că se numără printre produsele la cel mai bun preț. 

Acest tip de marketing are însă picioare destul de scurte – dacă articolele nu sunt de o calitate foarte bună, comparabile cu cele oferite de mărci similare, părerea slabă se va răspândi rapid și clienții vor înceta să aleagă lacurile marcate cu sigla acestui producător. 

Situația este complet diferită în cazul producătorilor care își vând lacurile în pachete cu capacități mai mici. Într-o astfel de situație, vei plăti mai puțin pentru aproximativ 7 ml de produs decât ai plăti pentru 14 ml, dar cumpărarea a două sticle cu o capacitate de aproximativ 7 ml are un cost uneori mult mai mare decât achiziționarea uneia mai mare. Cu toate acestea, astfel de soluții sunt deseori alese de clienți, care efectuează o manichiură numai pentru ei înșiși sau pentru un grup restrâns de prieteni apropiați, în timp ce experimentează cu efecte și culori. Datorită acestui fapt, poți cumpăra mai multe versiuni de culori diferite ale ojei la un preț mai mic și poți testa care dintre nuanțe arată cel mai bine. Aici, prețul ridicat este motivat nu numai de marca adesea cunoscută, ci și de faptul că sticluțele cu capacități mai mici sunt direcționate către un grup complet diferit de destinatari.

După ce ai analizat informațiile prezentate mai sus, ajungi la o concluzie destul de evidentă – cele mai bune lacuri semipermanente ieftine trebuie să fie caracterizate nu numai de un preț scăzut, ci și de o calitate ridicată. Unde să găsești astfel de produse? Mai presus de toate, pe Internet! Amintește-ți: cumpărarea produselor direct de la producător îți va permite să eviți costurile suplimentare legate de magazine sau saloane de înfrumusețare. Una dintre cele mai largi oferte de oje semipermanente, a căror durabilitate te va încânta, se găsește în magazinul online zolla.ro.

Așadar, verifică oferta astăzi și vezi că ojele semipermanente nu trebuie să fie atât de scumpe pe cât ar părea după ce ai analizat prețurile celor mai populare mărci care încearcă din greu să monopolizeze piața. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty