(P) HUAWEI Happy Week – o săptămână de discount-uri și oferte pentru cele mai cool device-uri

HUAWEI Happy Week este o campanie care-ți oferă reduceri semnificative pentru device-urile de ultimă generație din portofoliul HUAWEI.

HUAWEI Happy Week a demarat deja, așa că ai parte, pentru o săptămână pe lună, de o campanie specială care îți oferă discount-uri speciale pentru cele mai cool device-uri HUAWEI, precum smartwatch-urile HUAWEI Watch GT2 Pro & HUAWEI Watch Fit și cântarul inteligent HUAWEI Body Scale, dar și pentru alte gadget-uri de ultimă generație din categoriile PC și tablete, smartphone, wearables, audio și accesorii. Așa că săptămâna de reduceri dedicată tehnologiei de înaltă clasă chiar nu are cum să nu-ți furnizeze cel puțin o ofertă de nerefuzat.

Ce trebuie să știi despre HUAWEI Happy Week?

HUAWEI Happy Week va avea loc în fiecare a treia săptămână a fiecărei luni, iar prima ediție se desfășoară în perioada 15-21 ianuarie, în Huawei Experience Store din Afi Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, dar și online, pe www.huaweimobilestore.ro, unde poți consulta chiar acum ofertele.

În cadrul HUAWEI Happy Week de ianuarie, ai parte de prețuri cu până la 40% mai mici la produsele aflate la oferte speciale.

De exemplu, pentru HUAWEI P40 lite, smartphone-ul echipat cu o cameră principală de 48 MP, cu care surprinzi cele mai clare și mai spectaculoase imagini, atât în lumină naturală, cât și noaptea, ai în HUAWEI Happy Week un discount de 10% al prețului de vânzare recomandat de 999 lei.

Aceeași reducere, de 10%, se aplică în HUAWEI Happy Week și pentru HUAWEI P Smart 2021, care beneficiază de o baterie generoasă de 5.000 mAh, astfel încât să poți vorbi până la 38,2 ore de apel 4G, să vezi 16,6 ore de redare video online sau să petreci până la 12 ore navigând pe Internet. Discount-ul se aplică pe durata campaniei prețului de vânzare recomandat de 899 lei.

Nu au fost uitați nici pasionații de sunet, așa încât HUAWEI FreeBuds Studio, care răspund celor mai exigente cerințe audio, cu ajutorul sistemului dinamic inteligent Active Noise Cancellation, pot fi achiziționate în perioada campaniei HUAWEI Happy Week cu o reducere de 10% a prețului recomandat de vânzare de 1.299 lei.
HUAWEI FreeBuds Pro, echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation, sunt disponibile la un preț special în cadrul campaniei, cu un discount de 10% al prețului recomandat de vânzare de 999 lei.

Iar HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II, ochelarii inteligenți și eleganți cu proprietăți acustice de ultimă oră, confortabili și ușor de integrat în orice ținută, sunt disponibili între 15-21 ianuarie la un preț cu 10% mai mic decât cel recomandat, de 1.499 lei.

Și dacă ești un fan al ceasurilor inteligente, îți spunem și că HUAWEI Watch GT2 Pro sau HUAWEI Watch Fit din categoria smartwatch beneficiază, și ele, de o reducere importantă de 20% la achiziționare. Discount-ul de 20% se va aplica prețului recomandat la vânzare al HUAWEI WATCH GT 2 Pro, de 1.499 lei, respectiv prețului recomandat al smartwatch-ului de fitness HUAWEI Watch Fit, de 499 lei.

Pentru cei preocupați de sănătate și de controlul greutății corporale, cântarul inteligent HUAWEI Body Scale este disponibil în intervalul campaniei la un preț special, cu 40% mai mic decât prețul de vânzare recomandat de 149 lei.

Iar pentru HUAWEI Matebook D14 și HUAWEI Matebook D15 consumatorii beneficiază de un cadou surpriză la achiziția dispozitivelor din magazinele fizice sau online HUAWEI. Ți-am spus doar că vorbim doar despre oferte de nerefuzat!

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial