(P) Flick la poker este As, la vară merge-n Vegas

Show-ul “Road to Vegas”, de la B1TV, emisiune care-și trimite câștigătorii în “Orașul Luminilor” la turneul WSOP Crazy Eights din această vară, se apropie de final.

(P) Flick la poker este As, la vară merge-n Vegas

 Calificarea lui Andrei Sebastian Filcea, supranumit „Flick, domnul Rimă', la competiția din Las Vegas a rămas highlight-ul' emisiunii de pe B1TV.

Andrei Sebastian Filcea a reușit să pună mâna pe al patrulea pachet al promoției organizate de poker 888 și PokerFest, în colaborare cu B1TV, în emisiunea desfășurată la mijlocul lunii decembrie, anul trecut. Deși pornea cu zero experiență în turneele de poker live, vedeta de la radio a reușit să intre la heads-up împotriva lui Robert Dumitrache și să câștige, după un „showdown', în penultima mână permisă din turneu. Flick chiar a primit de pe margine unele indicații de strategie înainte de începerea emisiunii, așa că surpriza furnizată de el a fost cu atât mai mare. 

Jocul la heads-up l-a găsit pe Flick cu 36 de blinduri versus 6, dar Dumitrache a reușit să recupereze din handicap și chiar a devenit chip-leader. Din această poziție, nu trebuia decât să foldeze fiecare mână până la final pentru a-și asigura primul loc. Totuși, probabil din cauza oboselii și a tensiunii, Dumitrache n-a realizat situația în care se afla și s-a pus all-in cu două mâini rămase de jucat. Flick a plătit, cu o mână mai slabă, a avut puțin noroc și a luat potul și odată cu acesta tichetul spre Vegas.

Turneul WSOP 2020 Crazy Eights se va desfășura în Las Vegas în perioada 26-27 iunie, iar 12 câștigători de la TV vor avea ocazia să stea la mese cu cei mai buni din acest domeniu. În total, vor fi 13 jucători din țara noastră care se vor deplasa spre America, asta pentru că ultimul tichet va merge la campionul ediției 888LIVE Bucharest din martie, de la Intercontinental. 

 Inițial, show-ul Road to Vegas' trebuia să aibă doar șase ediții, însă conceptul s-a bucurat de un real succes, așa că organizatorii s-au hotărât să dubleze numărul emisiunilor, până la un total de 12. Structura competiției de la TV constă în prezența a șase jucători calificați în urma turneul online, dar și a unei vedete, desemnată de organizatori. Turneul de la TV este unul 'short-handed hyper-turbo', care se încheie după o perioadă de timp, iar câștigătorul este desemnat jucătorul cu cele mai multe fise. Ultima emisiune va avea loc pe data de 27 februarie.

 Una din cele mai animate și cu mari emoții finale ale show-ului „Road to Vegas' a fost chiar ultima disputată de până acum, pe 6 februarie. După un finish' dramatic, s-a trecut la numărătoarea fiselor în trei jucători, iar Mugurel Oane a fost desemnat câștigător. Silvia Popescu, creatoare de modă și invitată specială a ediției, a terminat pe locul patru, prima sub linie, și a plecat cu mâna goală' acasă (asta dacă nu punem la socoteală premiul încasat la turneul de calificare online). Andrei Popescu, locul secund, a câștigat tichetul către Main Eventul 888LIVE București, în timp ce Dorinel Marian Negoiță, care s-a clasat pe poziția a treia, a obținut un tichet la un side-event al aceluiași festival.

 Cei care doresc în continuare să prindă loc la mesele televizate prin intermediul turneelor online trebuie să țină cont de faptul că vor putea pleca spre America doar dacă vor fi împlinit 21 de ani la data începerii WSOP 2020. 

 Anul trecut, au fost nu mai puțin de 10.188 jucători înscriși la turneul $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em. Un român, Vlad Darie, a reușit să acceadă în ultima zi a competiției și chiar a ocupat locul șapte la masa finală, pentru un premiu de $136.888. În 2017, la același turneu de poker, conaționalul Alexandru Papazian reușea să fie cel mai bun dintr-un field' de peste 8.000 de jucători și să câștige prima brățară românească WSOP. 

 La final, nu ne rămâne decât sa-i felicităm pe cei de la 888 pentru ideea organizării acestei campanii și să le urăm multă baftă domnului Rimă și celorlalți jucători ce vor merge în această vară la Vegas.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle