(P) Ceasuri recomandate pentru costumele de nuntă

Se spune că nunta este petrecerea miresei, unde ea strălucește și este complimentată de toți invitații. Dar nu există niciun motiv pentru care mirele nu poate fi la rândul lui la înălțime, atât din punct de vedere al costumului dar și al accesoriilor.

(P) Ceasuri recomandate pentru costumele de nuntă

O mică atenție pe încheietura mâinii în ziua cea mare este un element de mare rafinament, care oferă întregii ținute un aspect elegant și stilat. 

Nunta este un moment unic și memorabil în viața unui cuplu, care este împărtășit cu familia, prietenii și toate persoanele dragi. Un ceas este un cadou perfect pentru mire, atât pentru a-i arăta prețuirea de care se bucură dar și ca o amintire ce va dura peste ani. Cadoul poate fi făcut de mireasă, pentru a-l oferi alesului ei, dar și de către părinți sau nași, care vor să marcheze acest moment minunat. 

Pentru a alege cel mai potrivit ceas pentru nuntă, vezi gama diversificată de ceasuri longines. Poți afla în continuare care sunt ceasurile recomandate pentru costumele de nuntă. 

Longines

Fiind o marcă elvețiană de ceasuri, Longines este renumită pentru designuri elegante și atemporale, legături de lungă durată cu cursele hipice și alte sporturi ecvestre. La fel ca multe alte branduri de renume, Longines a fost înființată în St. Imier, Elveția. Dar, spre deosebire de acestea, Longines este singura care încă mai are sediul în locul său natal. În prezent, marca este un membru important al grupului Swatch, fiind cunoscută pentru parteneriatele cu vedete care întruchipează eleganța sofisticată. 

În 2020, Longines a lansat colecția Spirit, un eveniment care nu se întâmplă foarte des la fabrica din Saint-Imier. Colecția Spirit semnifică întâlnirea trecutului cu viitorul, îmbinând istoria lor importantă ca furnizori de instrumente pionierilor în aviație, cu designuri moderne și tehnologie inovativă de ceasornicărie. 

Tissot

Își datorează numele fondatorilor săi, tată și fiu, Charles-Félicien și Charles-Émile care au creat compania în casa familiei, situată în nord – vestul Elveției, în Le Locle, unde rămâne până în prezent. Brandul este cunoscut pentru ceasurile mecanice proiectate cu o simplitate sofisticată și ceasul original cu ecran tactil. În prezent, compania face parte din grupul Swatch și continuă să producă ceasuri de calitate la prețuri accesibile. 

Modelele realizate de Tissot au devenit din ce în ce mai diverse, acoperind atât ceasuri metalice de lux dar și ceasuri robuste și active. Gama Automatic prezentată în 1944, fabricată din oțel inoxidabil cu curea din piele, folosea un mecanism cu o autonomie de 40 de ore. Tot în această colecție a fost inclus și modelul Navigator, un ceas ambițios care afișa 24 de fuse orare simultan. 

Carl F Bucherer

Este un brand de ceasuri de lux, cunoscut pentru mecanismele fine, elementele de calitate și modelele originale și sofisticate. Fondată în urmă cu peste 123 de ani, marca Carl F Bucherer rămâne o afacere de familie, păstrând filozofia fondatorului său, de independență și libertate. Este singurul brand de ceasuri de lux care își are originea în orașul Lucerna, situat în Elveția Centrală. 

Raymond Weil

Înființată chiar de regretatul dom Raymond, în 1976, compania Raymond Weil este în continuare o afacere de familie, condusă de urmașii săi. Marca de ceasuri elvețiană este cunoscută ca una de top, fiecare ceas fiind supus la 350 de verificări pentru a respecta standardele de înaltă calitate. Raymond Weil este cunoscută și pentru inovațiile în domeniu, prin evoluția continuă a procesului de fabricare a ceasurilor. Inspirația, precizia și măiestria fac din această marcă de ceasuri un adevărat lider în industria orologeriei. 

Ceasul este singura bijuterie pe care un bărbat o va purta vreodată, pe lângă verighetă și, eventual, o pereche de butoni. În timp ce mireasa va fi împodobită cu cercei, brățări, broșe, coliere, pandative și multe altele, un bărbat va rămâne simplu și masculin, lăsând ceasul să fie fereastra din sufletul său.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle