(P) Calculatoare și Workstation second hand într-o ofertă de nerefuzat

Numeroase firme și-au închis total activitatea în această perioadă, altele, prin natura activităților derulate, au decis că angajații pot lucra de acasă. 

(P) Calculatoare și Workstation second hand într-o ofertă de nerefuzat

Dacă în cazul unei firme IT, de contabilitate sau e-commerce este posibil să se lucreze doar de acasă, în cazul altor firme nu poate fi vorba despre acest lucru – firmele de producție, distribuție și transport nu pot lua în calcul o astfel de alternativă. 

Pentru România, conceptul „work from home', nu reprezintă o noutate. Cu toate acestea, un număr limitat de angajatori l-au abordat până în prezent. Se poate întâmpla ca situația actuală să reprezinte momentul care să revoluționeze conceptul remote work.

În mod cert, pentru a lucra de acasă, orice angajat are nevoie de un calculator cu licență

Munca în birouri a angajaților care pot lucra de acasă necesită un calculator. În mod cert și munca de acasă va necesita un calculator cu licență. Dintre cei care în această perioadă lucrează de acasă, unii nu dețin un calculator. Ofertele din online sunt numeroase, însă achiziția nu trebuie să fie luată din pripă. 

Soluții există. Pe lângă  faptul că trebuie să se urmărească caracteristici ale calculatorului în funcție de necesități, prețul este deosebit de important. Un calculator SH nu doar că poate acoperi optim necesitățile de utilizare, ci este și mai ieftin. 

Sistemele workstation second hand sunt, de asemenea, utile

Sunt angajați cărora le sunt necesare sisteme workstation pentru a putea să utilizeze aplicații diverse – tehnice/științifice.  Asfel de sisteme pot fi conectate la o rețea locală, putând fi utilizate în activități de editare foto-video, de arhitectură, software, aplicații de inginerie și multe alte domenii de activitate pentru care calitatea graficii este importantă. 

În mod cert, firmele pot să investească avantajos în sisteme workstation second hand, acestea având un preț mai mic, dar fiind foarte bune în ceea ce privește calitatea. Astfel de sisteme asigură performanța activității și pot fi utilizate pentru un volum mare de muncă. 

La modul general, un workstation asigură redarea eficientă și rapidă pentru grafică 2D sau 3D, un astfel de sistem se poate configura cu mai multe procesoare în comparație cu un calculator clasic și oferă suficientă memorie pentru diverse sarcini.  

Potrivit It-sh.ro, soluții există pentru orice firmă care poate să funcționeze în această perioadă cu angajații lucrând de acasă. Este deosebit de important ca achizițiile să se facă în concordanță cu necesitățile, la prețuri accesibile, care să nu implice un buget mare. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle