(P) Black Star Wear, despre stil și atitudine

Stilul tău trebuie să reflecte felul în care trăiești – iar dacă pornești de la această premisă îți va fi simplu să îți alcătuiești o garderobă completă din selecția brand-ului Black Star Wear.

(P) Black Star Wear, despre stil și atitudine

Știi cum sunt acele momente în care simți că nici o piesă din garderoba ta nu se potrivește mood-ului pe care îl ai și nu pare să te reprezinte? Ei bine, pentru astfel de situații există Black Star Wear, un brand rusesc de street-wear fondat în 2010, a cărui estetică este ghidată de trend-urile internaționale, care propune ținute stylish și moderne pentru fiecare zi, și pe care îl găsești în exclusivitate în Mega Mall.

Black Star Wear a fost fondat de rapper-ul Timati (Timur Yunusov), iar filosofia brand-ului a fost clară de la bun început. „Noi creăm haine pentru oameni ambițioși și open-minded, care nu sunt dependenți de opinia cuiva, spunea acesta. Și chiar asta exprimă hainele din liniile Black Star Wear, în care găsești întotdeauna atât piese basic, cât și propuneri unice, în culori și imprimeuri contrastante și cu croieli surprinzătoare, menite să îți ofere în orice moment al zilei un look memorabil.

Dar nu doar memorabil, ci și confortabil și perfect adaptat cerințelor vieții moderne, care ne impun să fim zi de zi în mișcare, într-o perpetuă viteză. Cu o gamă largă de produse, care se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, adolescenților și copiilor, Black Star Wear vine periodic și cu colecții-capsulă semnate de artiștii care lucrează sub label-ul Black Star, precum Timati însuși, dar și Mot, LOne și mulți alții.

Brand-ul Black Star pleacă de la o idee simplă: caută persoane care să îi reprezinte, nu care să prezinte. Pentru că este o marcă ce își asumă ieșirea din tipare și care unește generații. De aceea, dar și pentru că propriul său stil este similar celui propus de brand, Vanotek, artist care se bucură de succes și la nivel internațional, s-a alăturat familiei Black Star.

Calitatea și confortul pieselor semnate Black Star Wear sunt întotdeauna prioritare, așa încât produsele sunt realizate din materiale de calitate superioară, designerii preferând mereu materialele naturale, eco-friendly și care nu provoacă alergii. Ca atare, bumbacul natural este folosit în toate creațiile, de la tricourile care urmează linia corpului până la colanți, hanorace, pantaloni scurți sau lenjerie intimă, astfel încât hainele sunt plăcute la atingere și mai ales la purtat.

Cu Black Star Wear e mai ușor ca oricând să îți construiești o garderobă completă și funcțională, începând cu piesele de bază în culori neutre (poți miza oricând pe alb și negru, gri, camel și tonuri de bej) și ajungând până la ținutele de inspirație sport care vin uneori în materiale reflectorizante sau afișează sloganuri amuzante și inspirate.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Scopul de bază al brand-ului, spune co-fondatorul Black Star, Pavel Kurianov (Pashu), „este promovarea stilului de viață activ și sănătos. Și poți să fii sigur că la Black Star Wear ai să găsești ținuta perfectă pentru orice fel de activitate, fie că faci sport sau mergi la club.

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial