(P) Black Friday la Bucuresti Mall-Vitan: Cumparaturi cu stil, mai inspirate si mai sigure, rasfat exclusiv, oferte surprinzatoare!

(P) Black Friday la Bucuresti Mall-Vitan: Cumparaturi cu stil, mai inspirate si mai sigure, rasfat exclusiv, oferte surprinzatoare!

București, 12 noiembrie 2020 – Primul centru comercial modern din România le-a pregătit o multime de surprize vizitatorilor săi. Pentru început, Black Friday demarează în forţă, cu două componente care pot fi găsite doar aici: iubitorii de shopping se vor putea bucura de un maraton al surprizelor, căci magazinele din București Mall – Vitan îi aşteaptă cu reduceri de până la 80%.  În plus, ei vor beneficia de o campanie aflată în plină desfăşurare – cumpărăturile de minimum 700 de lei cumulabile pe cel mult două bonuri fiscale din aceeaşi zi sunt recompensate cu două vouchere în valoare totala de 250 de lei. 

Totodată, cumpărăturile de minimum 2000 de lei cumulabile pe cel mult două bonuri fiscale din aceeaşi zi aduc trei vouchere în valoare totala de 450 de lei, pentru ca amatorii de shopping să se poată bucura din plin de beneficiile oferite de Bucuresti Mall – Vitan.

Pentru că București Mall – Vitan e un reper urban sinonim cu fashion, centrul comercial a adăugat in luna noiembrie un celebru brand de haine şi streetwear în mixul său de chiriaşi. In noul magazin Sizeer de la primul etaj al centrului comercial, iubitorii de modă vor găsi branduri ca Helly Hansen, Vans, Timberland. 

În plus, cei care trec pragul centrului comercial vor putea bucura de decorul de poveste gata să întâmpine  sarbatorile de iarna . La București Mall – Vitan, sărbătorile au început deja şi vizitatorii se pot bucura din plin de atmosfera feerică. 

Despre București Mall – Vitan 

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC OPOLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. 

București Mall – Vitan sustine design-ul romnânesc prin proiectul Designers Boutique, adevăratul  acasă pentru cei mai consacraţi designeri români – unicul proiect de acest gen din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial