(P) Arată-i dragostea ta de sărbatori cu un cadou de calitate

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și odată cu ele dorința noastră de a oferi cadoul perfect este din ce în ce mai arzătoare. Fie că vrei, sau nu să recunoști, să alegi un cadou bărbați ți se pare un lucru extrem de greu.

(P) Arată-i dragostea ta de sărbatori cu un cadou de calitate

Te-ai gândit să alegi un portofel barbati piele, însă sunt atât de multe modele pe piață încât nu știi asupra cărui portofel să te hotărăști. Pentru a-ți veni în ajutor, ne-am gândit să facem un top trei al celor mai apreciate portofele barbati piele din care să alegi și tu modelul preferat.

  • Portofel barbati din piele naturala Pierre Cardin GPB407-Maro.

Cu un portofel barbati Pierre Cardin nu vei da greș. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un portofel elegant, maro, din piele, compartimentare riguroasă și aspect plăcut. Atât de multe motive ce l-au transformat în preferatul tuturor bărbaților, dar și în cadoul ideal de oferit în prag de sărbători. Cu atât mai mult cu cât fiecare femeie își dorește ca bărbatul de lângă ea să se mândrească cu darul primit. Totuși, nu putem omite faptul că orice bărbat își dorește să aibă un aspect îngrijit, elegant în fiecare detaliu al ținutelor pe care le poartă. Motiv pentru care femeile sunt atente să le ofere un cadou care să răspundă la nevoile bărbaților din viața lor.

  • Portofel bărbați din piele naturala Pierre Cardin GPB472-Negru

Pentru bărbații conservatori al căror gusturi se învârt, in general, în tiparele ținutelor office, portofelul din piele GPB472 este cu siguranța alegerea perfecta. Materialul de calitate, compartimentarea riguroasă și aspectul formal l-au transformat în alegerea celor mai mulți barbați antreprenori. Nu trebuie ignorat faptul că un portofel atent lucrat se va plia pe nevoile oricărui bărbat căruia îi face plăcere să dețină doar obiecte și accesorii de cea mai bună calitate.

  • Portofel bărbați din piele naturala Pierre Cardin GPB456-Negru

Ultimul, dar nu cel din urmă este portofelul GPB456, preferatul celor ce lucrează în mass-media, marketing sau publicitate. Cusăturile fine, dar și detaliile deosebite ce se regăsesc asupra acestui model de portofel l-au transfomat în preferatul bărbaților ce își doresc să spargă tiparele sociale. Este un portofel deosebit, ușor diferit, gândit special pentru cei ce își doresc sa se simtă aparte de ceilalți.

Sunt trei propuneri de modele de portofele, toate de calitate și atent lucrate, însă total opuse din punct de vedere al aspectului. În funcție de stilului bărbatului din viața ta ai ocazia să alegi modelul potrivit pe care să îl poată purta în fiecare zi cu gândul la tine.

Dacă înca nu te-ai hotărât asupra cadoulu perfect nu mai sta pe gânduri și alege un portofel bărbați din piele. Un asemenea dar va fi folosit în fiecare zi și îl va face pe iubitul tău să se gândească la tine chiar și în mijlocul unei zile aglomerate la birou. Nu mai amâna și alege cadoul astazi, altfel din cauza suprasolicitărilor curierilor riști să nu-ți ajungă coletul la timp în prag de sărbători. Și nu uita: investește într-un cadou de cea mai bună calitate pentru a-i arăta iubitului tău toată aprecierea pe care o ai față de el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion