(P) Alina Pușcaș a vorbit despre cum ajungi să ai succes pe Instagram în cadrul ELLE New Media School

Tableta Huawei MatePad Pro a fost gadgetul în centrul atenției la cea de-a doua ediție a workshop-ului interactiv ELLE New Media School.

(P) Alina Pușcaș a vorbit despre cum ajungi să ai succes pe Instagram în cadrul ELLE New Media School

Deși a început ca o simplă platformă unde postam fotografii diverse, Instagramul a avut parte de o ascensiune fulminantă și a ajuns chiar să fie o unealtă de promovare folosită de aproape toate brand-urile importante. Alina Pușcaș, personalitate TV și antreprenoare, a vorbit despre Instagram și cum poți să te promovezi cât mai eficient pe această rețea socială cu Roxana Voloșeniuc, redactorul șef ELLE la cea de-a doua ediție ELLE New Media School.

În cadrul workshop-ului, cele două au primit în timp real întrebările curioase ale urmăritorilor pe tableta vârf de gamă de la Huawei: Huawei MatePad Pro, gadget-ul ideal pentru persoanele creative on the go. Una dintre funcțiile ei inovatoare este Multi-Screen Collaboration, care facilitează munca de la distanță, pentru că permite transformarea tabletei și a smartphone-ului HUAWEI P40 Pro într-un super dispozitiv unic.

La nevoie, HUAWEI MatePad Pro poate înlocui cu succes și un laptop, pentru că tableta poate fi conectată cu stylus-ul Huawei M-Pencil și tastatura magnetică Smart Magnetic Keyboard. Vei rămâne impresionat atât de designul modern, cât și de autonomia incredibilă a bateriei și performanțele de top. Îmbinând afișajul mare cu ramele ultra-înguste, vârful de gamă HUAWEI MatePad Pro are cel mai mare raport ecran-corp din lume pentru o tabletă: 90%. Așa că e alegerea ideală și când vine vorba despre a viziona un film sau serialul preferat.

De asemenea, HUAWEI MateBook X Pro , HUAWEI MatePad Pro, HUAWEI P40 Pro și HUAWEI FreeBuds 3i fac parte din ecosistemul propriu Huawei prin care produsele sunt interconectate rapid prin OneTap, utilizatorul obținând o interacțiune mai simplă între dispozitive și posibilități multiple de conexiune și partajare a informațiilor.

Sperăm că întâlnirea cu Alina Pușcaș de la ELLE New Media School ți-a fost de folos și că de-acum vei privi Instagram-ul cu alți ochi.

Citește și:
Irina Fodor vorbește despre modul în care tehnologia îi influențează viața, gadget-urile de care nu se poate lipsi și sfaturile pe care le-ar da unui creativ la început de drum

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial