(P) Adriana David Academy – acum poți deveni maestru hairstylist și prin cursuri online

Să devii hairstylist profesionist înseamnă ani de muncă și dezvoltare personală, dedicare, pasiune și un strop de talent.

(P) Adriana David Academy - acum poți deveni maestru hairstylist și prin cursuri online

Cei ce pornesc în aventura hairstyling-ului știu că au nevoie de cursuri peste cursuri, de la unii dintre cei mai buni traineri existenți. Însă, nu oricine din România se poate lăuda că are un trainer profesionist în orașul său, cu experiență vastă în domeniu, pentru a se putea înscrie la cursuri de începători și/sau perfecționare. 

De multe ori era necesar ca oamenii să se deplaseze până în orașul trainerului, erau nevoiți să stea câteva zile la hotel, era epuizant și o cheltuială financiară deloc neglijabilă. La ora actuală, unul dintre puținii traineri de hairstyling care oferă cursuri online este Adriana David, având o experiență de peste 15 ani în acest domeniu, autoeducându-se constant de la maeștri ai industriei din toate colțurile lumii. 

Aceste cursuri te ajută să pășești și tu cu încredere în această carieră, oferindu-ți destul de multe avantaje. Nu uita, stiliștii buni nu se opresc niciodată din învățat! www.hairacademy.ro este prima platformă educațională online din industria coaforilor, care se adresează atât stiliștilor începători, cât și celor cu experiență!

Ce avantaje ai dacă optezi pentru cursurile online 

Tutorialele online sunt metoda ideală de a primi educația necesară în tot ce ține de tehnica de styling, colorare și decolorare. Nu mai trebuie să pierzi ore pe drum și să ajungi obosit, nu mai dai banii pe hoteluri și nici nu mai ești departe de familie. Un lucru extrem de important în special dacă ești mamă, dar vrei să-ți urmezi visul și pasiunea. Cursurile online au marele avantaj că îți permit să îți organizezi cum vrei tu programul, înveți în propriul tău ritm, nu depinzi de programul pe care îl au cursurile fizice. În plus, la un curs fizic focusul tău trebuie să fie maxim, fiindcă explicațiile le primești doar o dată. După ce ai finalizat cursul, va trebui să te folosești de memorie pentru a-ți aminti unele lucruri. 

Cursurile online pentru hairstylisti îți ușurează munca, fiindcă odată achiziționate le poți revedea oricând, pentru reamintire sau aprofundare a informațiilor. Tutorialele de la Adriana David Academy au o structură dezvoltată, informațiile sunt prezentate clar, în detaliu, pentru ca tu să stăpânești pe deplin atât bazele teoretice, cât și cele practice. 

Hairstylistul este cel ce evidențiază frumusețea oamenilor

Un stilist bun știe că o culoare a părului potrivită cu nuanțele tenului și ochilor, o tunsoare și un styling ce pune în lumină trăsăturile chipului în mod corect, fac diferența între o transformare spectaculoasă și un fiasco, dacă nu sunt respectați anumiți pași și criterii. Adriana David Academy oferă posibilitatea de a alege între 2 pachete, însă se poate opta și pentru unele tutoriale separate. Dacă optezi pentru primul pachet, obții și un video de teorie în valoare de 500 lei, complet gratuit. Pentru cel de-al doilea pachet primești 3 videouri la preț de 2. 

În aceste tutoriale obții explicații how-to pas cu pas, afli toate tehnicile necesare pentru a crea unele dintre cele mai spectaculoase look-uri, secrete și tips-uri, cum să obții o difuzie perfectă între nuanțele de vopsea, corecția culorii și totul despre Color Melt, obținerea unui fond de decolorare uniform și multe altele. Poți afla mai multe despre pachetele și cursurile oferite accesând site-ul oficial www.hairacademy.ro. 

Nu uita că munca unui hairstylist este mereu pe display, deci singurul mod prin care poți face o treabă extraordinară este să iubești ceea ce faci și să nu te oprești vreodată din învățat. Investește în cursuri de calitate, profesionale și precise, precum cele de la Adriana David Academy dacă îți dorești să devii un hairstylist din a căror mâini ies look-uri magice, fabuloase, mereu spectaculoase. 

Contact: mesaj în formularul disponibil în pagina oficială, hairacademy.ro 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty