Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România

Cea mai bună veste primită de fanii Apple, în ultima perioadă, o reprezintă sosirea în România a primelor laptopuri MacBook de 14, respectiv 16 inch, ce beneficiază de noul Cip Apple silicon M1 în varianta Pro sau Max.

Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România

Dacă modelul de 13 inch, a făcut ravagii printre pasionații de MacBook-uri, noile modele cu siguranță vor întrece orice așteptări. Achiziționează-ți noul laptop în funcție de nevoile și doleanțele personale și profită acum de disponibilitatea lor de la DABSTORE. Tot aici vei găsi și o gamă largă de accesorii Apple, precum Magic Mouse, căști bluetooth, cabluri USB, adaptoare MAC, astfel încât să te poți bucura în orice moment de produsele tale preferate. Fii printre primii care își achiziționează noile MacBook-uri și experimentează performante incredibile. 

Un display mai mare și mai performant

Noile MacBook-uri Apple oferă un display mai mare și mai performant, comparativ cu predecesorul MacBook Pro de 13 inch. Cu o carcasă a ecranului de doar 4 mm grosime pentru ambele modele, cu o diagonală de 14,2 inch și 16,2 inch, un ecran Liquid Retina XDR, cel mai performant în prezent pe vreun notebook, o gamă dinamică extremă și o rată de contrast de 1.000.000:1, o luminozitate susținută de 1.000 niți, capacitate maximă de luminozitate de 1.600 niți, 10.000 de mini-LED-uri și 1.000.000.000 de culori, conținutul prinde viață, fiind vizibile imagini rafinate, cu detalii incredibile și culori extrem de intense. Tehnologia ProMotion, care este disponibilă pentru prima dată pe MacBook, derularea paginilor pe internet și jocurile devin mai cursive, oferind în același timp un consum redus de energie. 

Un procesor ultra rapid

Noile MacBook-uri folosesc cipuri Apple silicon puternice, M1 Pro și M1 Max. M1 Pro, duce performanța cipului M1 la un nou nivel, fiind perfect pentru utilizatorii profesioniști. M1 Pro dispune de un procesor cu până la 10 nuclee CPU, până la 16 nuclee GPU, Neural Engine cu 16 nuclee și motoarele media de codificare și decodificare dedicate, motoare care acceptă tehnologiile de codec H.264, HEVC și ProRes. M1 Max reprezintă unul dintre cele mai puternice cip-uri create, având un procesor cu 10 nuclee CPU, până la 32 de nuclee GPU și Neural Engine cu 16 nuclee. Vine și el însoțit de un motor media dedicat pentru decodificare, două pentru codificare și două acceleratoare ProRes pentru o performanță mai bună de redare a fluxurilor.

Mai multe porturi și o tastatură completă

Apple a reușit să readucă în folosință porturi care nu se regăsesc și pe precedentele modele. Cititorul de carduri, portul HDMI, mufa pentru căști de 3,5 mm, trei porturi Thunderbolt 4, vor fi de mare ajutor atunci când vrei să-ți transferi videoclipurile și pozele de pe cardul din aparatul foto, să îți conectezi laptopul la televizor, să asculți muzică într-o pereche de căști Apple, să-ți conectezi telefonul sau orice tip de gadget de mare viteză. 

Noua tastatură regândită de Apple face folosirea laptopului mult mai accesibilă, simțind efectiv fiecare tastă. Tastatura oferă senzația unor taste mecanice, incluzând și noi comenzi rapide pentru Spotlight, Dictare și opțiunea Nu deranjați. Pentru deblocarea laptopului și navigarea cu ușurință pe web sau atunci când lucrezi la diverse proiecte, Touch ID are un nou cerc tactil care îți ghidează degetul pentru o folosire mai rapidă, mai simplă și bineînțeles, mai sigură. 

Încărcare mai rapidă

Portul MagSafe destinat încărcării laptopului, oferă o încărcare mult mai rapidă, decuplându-se automat atunci când bateria este suficient încărcată. Noul port MagSafe 3 permite o nouă funcție de încărcare rapidă, reușind să încarce notebook-ul la o capacitate a bateriei de 50% în doar 30 de minute. 

MacBook Pro de 14 inch folosesc adaptoare pentru alimentare de 67W sau 96W, depinzând de configurația procesorului, iar modelul de 16 inch, folosește un adaptor de alimentare de 140W. Însă de știut faptul că ambele modele se pot încărca atât prin USB-C, cât și prin MagSafe. 

Baterie mai bună

Noile cipuri M1 Pro și M1 Max oferă laptopurilor o durată de viață mult mai îmbunătățită, comparativ cu modelele mai vechi. Noul MacBook Pro de 14 inch are o durată de viață a bateriei de până la 17 ore pentru redare video și până la 11 ore pentru navigare pe web. MacBook Pro de 16 inch se bucură de până la 21 de ore redare video și până la 14 ore de navigare wireless pe internet.

Datorită noilor sisteme termice avansate, acestea circulă cu până la 50% mai mult aer, chiar și atunci când ventilatorul nu funcționează la viteze mari. Grație noilor cipuri Apple folosite, ventilatorul pornește doar atunci când sunt folosite aplicații care sunt consumatoare mari de energie. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial