Love yourself First and sparkle!

Ce ar purta astăzi femeia zeitate pe țărmurile rivierei franceze? Esența noii colecții Resort 2023 semnată Mihai Manciu. Te aduce la locul potrivit în viață ta.

Un nume nou pentru iubitorii de modă haute classe din România a cărui poveste dezpletește orginile bucovinene în cei peste 20 ani de modă creată ateliere cu tradiție precum Sartoria Sagripanti sau Sartoria Meschino din Roma, Dolce Gabbana, case de moda în care și-a perfecționat la nivel tehnic bazele croitoriei dobândite încă din copilărie în atelierul mamei sale. Mihai a fost Profesor la Institutul European de Design din Roma și ajuns să facă parte din echipele de creație ale unora din cele mai mari case de modă din Paris și Milano. 

Ce îți pot spune despre Love yourself First, conceptul unic în România – veșmântul care îți aduce aminte să te iubești!

Mihai Manciu duce designul la desăvârșire. Întreagă colecție – de la idee până la tipar și produs finit, este trecută prin mintea și mâna artistului. Pentru cei care vor să comande online, tot o să ajungeți în Atelier. Ca și în relațiile la distanță, tot trebuie să te vezi în real, și o să te îndrăgostești de îmbrățișarea ținutelor sau mai exact de faptul că atunci când te miști cu ele poți sesiza că îți urmăresc îndeaproape conturul și se îngână cu el. Asta îți da o exaltare cât febra un chicot care nu se mai oprește. Atunci când sosești în atelierul designerului, creația lui te alege de la prima întâlnire și gata, începe ardoarea și tânjirea de sine de parcă până la acel moment nu te puteai avea. Dincolo de ceea ce poate vrei să arăți sau să pari, designerul Mihai Manciu, cu ochii de un albastru ce învăluie în ei marea, cerul și toate călătoriile, te privește și înțelege cine eșți. În această lume din ce în ce mai deconectată de la prezent, expresia ce și-o aduce în creațiile sale este un parfum de blândețe, senzualitate și rafinament.

Că dobândești o haină desăvârșit lucrată, dobândești și o experiență unică alături de designer, aceea de descoperire a propriului limbaj al iubirii de sine. Mihai pare să fi beneficiat de un dar rar întâlnit, acela al înțelegerii firescului uman alipit cu o sensibilitate aparte care îi permite să descopere perla pe care fiecare o păstrăm departe de de toate titlurile, măștile, cărțile de vizită, provocările cotidiene. În materializările sale Mihai Manciu îmbracă femeia până la zeitate cu o eleganță care este rodul culturii sale. Universul lui este unul în care se întâlnește inovația, creativitatea, căutarea stării de bine a sinelui, punerea în valoare a corpului și a spiritului celei care îi poartă creațiile ce mângâie goliciunea unui suflet înfometat de viață din lungul văzului unei iubiri atemporale: îndrăznețul, seducătorul, adinsul semnificațiilor.  Exactitatea detaliilor? Cât să nu aducă atingere privirii, cu pași între a nu avea lipsuri și a nu așeză nimic în plus. 

De fiecare dată când acul și firul au trasat după chipul gândului linia care distinge stilistul de clișee, apare întâlnirea între imaginea artistică a obiectului vestimentar și modul de viață al purtătorului. Că o cheie care deschide întotdeauna un singur lacat, un fel de croitorie oraculară de parcă Mihai Manciu și cei care le aleg s-ar fi întâlnit înainte, haine care arată cine le proiectează și cui îi este menită încântarea veșmântului.

Când porți după asemănarea lui Mihai Manciu lumea începe să îți zărească  misterul ca adevărata formă a ceea ce ești. Pe tocuri, cu sau fără kimono, înțeleasă de lume sau mai ales de sine.

Aș putea să spun că această colecție aduce libertatea post-pandemiei, doar că e neingradirea dinainte de toate, primordialul dinainte de teama de a fi descusut și judecat. Femeia care iese din hainele create de Mihai Manciu este o invitație de a explora, de a înțelege și de a prețui. În colecția Resort 2023 se poate simți atmosfera suspendată High Noon, și nu numai, religiozitatea respectuoasă și discretă pe care o descoperi într-un accesoriu. Borangicul și inul, apoi armonia mătăsurilor care în joacă lor sfidează gravitația, o definire a frumuseții și licăririi femeii. Pentru cei care se întreabă cum este experiență Mihai Manciu, pot spune că te sprijină, te înalta și te face să-ți dorești cea mai frumoasă viață.  

Much Love..

Fotograf Cristian Tudose

Styling: Mihai Manciu, Olivia Cammarano

Hairstyle & Make up Isabella Avenali

Model Ioni G. One Models

Asistent Foto Adrian-Cosmin Oancea

Colaj & editare foto Simona Semen

—————–

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial