La magie de l’amour: ce cadou cu însemnătate să faci de V-Day

Se apropie, cu pași curajoși, Ziua Îndrăgostiților - acel Valentines Day pe care fie îl îndrăgim, fie nu îl celebrăm.

La magie de l'amour: ce cadou cu însemnătate să faci de V-Day

Ziua Îndrăgostiților are o istorie extraordinar de bogată și uite ce îți propunem: chiar dacă „nu crezi' neapărat într-o astfel de sărbătoare, fă-o să conteze. 

Dă-i, alături de partenerul sau partenera ta, o însemnătate aparte: faceți din Valentines Day ziua voastră cu adevărat – petreceți timp împreună, savurând cafeaua favorită. Nu trebuie să fie nimic complicat. Ci simplu, firesc, intim. Totuși, nu lăsa ziua să treacă fără să oferi un cadou – chiar dacă nu ai nevoie de un motiv ca să faci daruri, VDay vine ca un pretext ideal. De cât timp nu i-ai mai făcut un cadou? Și ca să îți facem munca mai ușoară, venim cu un mini-ghid de care să ții cont atunci când faci cadoul de V-Day.

Ce îi place, ce vrea, ce are nevoie

Un cadou cu însemnătate este, pur și simplu, opusul unui cadou superficial. Asta înseamnă ca va trebui să alegi cadoul în funcție de trei aspecte: ce își dorește, ce are nevoie și ce pasiuni are. De exemplu, poate partenera ta este super-pasionată de bijuterii. 

Anul acesta poți trece la următorul nivel și poți încerca să îi oferi bijuterii inteligente, un concept nou și inedit în România. Cum funcționează aceste bijuterii? Ei bine, să spunem că îi oferi cercei. Ea va instala o aplicație pe telefon și va putea „scana' cerceii – pe care tu îi poți încărca cu mesajul dorit, fie el text, video sau foto. Îi poți scrie, virtual, pe cercei, o poveste. Povestea voastră, alintul favorit, un „te iubesc șoptit'. 

Dacă vrei să fii practic, ține cont de nevoile pe care le are partenerul / partenera ta. Poate se plânge de luni de zile că laptopul nu mai dă randament sau că și-ar dori un anume ceas care să-i amintească când să facă mișcare. Ține cont, deci, de lucrurile pe care le menționează în timp. În mod ideal, ar trebui să ai în permanență urechile deschise. Și să asculți, nu doar să auzi. 

Oferă-i o amintire

Anul acesta, îți propunem să ai în vedere un cadou non-conformist, mai puțin clasic: oferă o amintire. Mai exact, un cadou care să genereze amintiri. Poți să iei în calcul să oferi un…moment. 

De exemplu: cum ar reacționa iubita ta dacă i-ai oferi un abonament de câteva ședințe la spa sau masaj? Ar aprecia faptul că tu știi cât de mult merită să se relaxeze. Sau oferă-i un zbor cu…balonul cu aer cald. 

Optează pentru lucrurile care se pot transforma în amintiri în timp – desigur, și o geantă i-ar plăcea, dar nu crezi că, pe termen lung, ar fi mai emoționată de un lantisor cu pandantiv care să aibă stocată digital povestea voastră. Pe noi cu siguranță ne-ar emoționa mai mult. 

Timp & efort

De fapt, atât femeile, cât și bărbații prețuiesc cel mai mult două lucruri la partenerii lor: timpul acordat și efortul depus. Indiferent de cadoul pe care îl oferi, asigură-te că acorzi timp: adică nu lăsa cadoul pe ultima sută de metri, pentru că se va vedea că va fi tare superficial. 

Și oferă și timp așa, pur și simplu – un citybreak în doi. Sau spune-i că într-un weekend renunțați amândoi la telefon pentru a face mai multe activități împreună. Și depune efort în cadoul pe care îl faci – o cană cu un mesaj personalizat cu siguranță arată fix contrariul: că ai luat la repezeală un cadou fără valoare sentimentală.

Așadar, chiar dacă celebrezi sau nu VDay, profită de această ocazie să oferi un cadou: poate să nu fie sub semnul acestei sărbători. Ci…pur și simplu. Un „mulțumesc', un „te iubesc' scos la iveală printr-un dar cu însemnătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial