Joyful colors de la Jenny Fairy

Brand-ul Jenny Fairy ține pasul cu tendințele, care pot fi descoperite în noua sa colecție-capsulă Joyful Colors. Finisajul moale, cu pene, alături de culorile vibrante creează cel mai cool mix în acest sezon!

Joyful colors de la Jenny Fairy

Jen Azoulay, iubitoare de modă vintage autentică, a devenit vedeta campaniei. Cunoscută sub pseudonimul Jen Wonders, ea locuiește în Los Angeles, unde a fost surprinsă purtând accesoriile din colecția-capsulă Joyful Colors în lumina strălucitoare a soarelui din California, de către fotograful Stanislaw Boniecki. Iar pentru noi, a povestit despre colecție și stil. Noua colecție Jenny Fairy este disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicație.

JEN WONDERS, despre modă și culoare

ELLE: Care este primul lucru la care te gândești atunci când vine vorba despre modă?

Jen Wonders: Moda este un fel de a te exprima. Este una dintre primele impresii pe care oamenii și le fac despre altcineva. Spune: „uite cine sunt .

ELLE: Cum arată, din punctul tău de vedere, garderoba ideală?

J.W.: Pentru mine, garderoba perfectă este formată din numeroase piese atemporale, care pot fi reutilizate sezon după sezon, dar și din alte piese la modă pe care să le combin cu piesele basic.

ELLE: Cât de mult te ghidezi după trend-uri?

J.W.: Urmez tendințele doar atunci când îmi plac și când se potrivesc cu personalitatea și corpul meu. Tendințele sunt distractive, dar nu totul funcționează pentru toată lumea. Cel mai important lucru pentru mine este să rămân fidelă stilului meu și să mă simt mereu confortabil cu ceea ce port.

ELLE: Cu ce vine nou colecția Jenny Fairy?

J.W.: Sunt obsedată de culorile neon. Aceasta este o tendință pe care o ador! Iar accentele de blană fac piesele și mai speciale.

ELLE: Crezi în influențele globale, sau există anumite piese & accesorii care se adresează mai mult anumitor piețe, de exemplu Los Angeles versus Paris?

J.W.: Cred că influența poate fi globală. Peste tot în lume oamenii se îmbracă diferit, dar dacă îți place moda, te îmbraci așa cum simți, nu locurile ar trebui să conteze.

ELLE: Dacă ar trebui să împachetezi cinci piese vestimentare pentru o călătorie, care ar fi acelea?

J.W.: Jeans, top cu bretele, rochie neagră, blazer și un pulover.

ELLE: Cum arată, din punctul tău de vedere, ținuta perfectă pentru seară?

J.W.: Îmi place să port costum, este întotdeauna șic și se potrivește mai multor ocazii.

ELLE: Cât de important e parfumul pentru tine? Ce parfum folosești?

J.W.: Nu îmi dau cu parfum în fiecare zi. Folosesc parfumul atunci când ies în oraș, seara, este ca un moment special. Îmi place Dark Rum de la Malin + Goetz.

ELLE: Există o actriță anume sau o celebritate care ar întruchipa perfect conceptul colecției CCC x Jenny Fairy?

J.W.: Cred că Sarah Jessica Parker ar fi extraordinară!

ELLE: Crezi că există accesorii care au depășit gențile în ceea ce privește vânzările? După o perioadă în care absolut toată lumea era obsedată de genți și mai puțin de haine, să spunem…

J.W.: Întotdeauna am fost dependentă de pantofi. Cred că încălțămintea și bijuteriile au depășit deja gențile.

ELLE: Minimalism sau exces în styling?
J.W.: Amândouă! E vorba despre echilibru.

ELLE: Cum crezi că ar arăta moda fără Instagram?
J.W.: Instagram a schimbat estetica pentru multe persoane. O modalitate de a fi mai îngrijit. Oamenii se aranjează mai mult pentru Instagram decât o făceau înainte.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial