Între 1 și 8 martie, sărbătorește primăvara la Happy Cinema și poți câștiga o zi de răsfăț la Therme

Anul acesta, Happy Cinema dă start primăverii și oferă vizitatorilor șansa de a câștiga cadouri inspirate.

Între 1 și 8 martie, sărbătorește primăvara la Happy Cinema și poți câștiga o zi de răsfăț la Therme

Știm cât de importanta și utilă este o sesiune de încărcare a bateriilor', de aceea ne-am gândit că o zi de răsfăț la Therme București în compania unei persoane dragi este binevenită și apreciată.  Îți regăsești ritmul natural al vieții inspirând profund în sauna cu pereți din sare de Himalaya, lasându-ți pielea să absoarbă resurse prețioase din piscinele cu apă termală îmbogățită cu minerale sau relaxându-te la pool bar și în șezlongurile confortabile dintre palmieri. 

Vino la Happy Cinema în perioda 1-8 martie, lasă-ne datele tale si seria unică de pe biletul de film pe pagina de concurs (https://forms.gle/B8Wgw9UqRvwnhiyb6) și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre voucherele pentru o zi de răsfăț. Voucherul este valabil pentru două persoane. Fiecare bilet cumpărat și înscris în concurs reprezintă o șansă în plus de câștig. 

Primăvara înseamnă renaștere, energie și speranță iar noi sperăm să ne vedem în număr cât mai mare la cinema. La Happy Cinema!

Înscrie-te la concurs aici: https://forms.gle/B8Wgw9UqRvwnhiyb6 

Programul filmelor  este disponibil pe www.happycinema.ro
HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații,   fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial