În acest weekend la TNB, ”Trei surori”- un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov, regia Radu Afrim

Spectacol eveniment, pe scena Sălii Studio a Teatrului Național ”I. L. Caragiale” din București, ”Trei surori”- un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov, în regia lui Radu Afrim. O revitalizare halucinantă și extrem de actuală a unei povești spuse de sute de ori. 

În acest weekend la TNB, ”Trei surori”- un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov, regia Radu Afrim

Radu Afrim provoacă din nou publicul, oferind un remix al unei piese clasice, un spectacol puternic, original și șocant care, la fel ca toate creațiile sale, îi va scoate pe spectatori din zona lor de confort. Departe de montările în care spiritul Rusiei e redat prin clişee,  vă propunem o viziune suprarealistă, un amestec de absurd, comic, grotesc, dar și de profundă sensibilitate, care plasează povestea celor trei surori în România zilelor noastre. În noul său spectacol de pe scena Sălii Studio a Teatrului Național 'I. L. Caragiale' din București, Radu Afrim creează un univers care se mulează pe receptivitatea publicului contemporan, cu trimiteri evidente la actualitate, dar care se integrează atât de bine în lumea imaginată de Cehov în urmă cu peste 100 de ani.

Din distribuție fac parte: Raluca Aprodu, Natalia Călin, Flavia Giurgiu, Marius Manole, Emilian Oprea, Irina Movilă, Istvan Teglas, Ada Galeș, Ciprian Nicula, Florin Călbăjos.

Vă așteptăm pe 4 și 5 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului Național 'I. L. Caragiale' din București să vedeți  'Trei surori'- un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov, scenariu, regie și unviers sonor:  Radu Afrim. Mai multe informații și bilete online pe www.tnb.roTrei surori- Un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov

Traducere:  Raluca Rădulescu

Asistent regie: Mădălina Ciupitu

Scenografie: Irina Moscu

Asistent scenografie: Mădălina Sandu,Arina Balaș

Video: Andrei Cozlac

Sound design: Călin Țopa

Lighting design: Mircea Mitroi,Cristian Șimon

Regia tehnică: Adrian Ionescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle