Idei de cadouri de 8 martie pentru femeile din viața ta

Prima săptămână a lunii martie este prilej de sărbătoare pentru femeile din întreaga lume.

Idei de cadouri de 8 martie pentru femeile din viața ta

Surori, mame, colege, prietene sau manageri, femeile din viața ta se vor simți apreciate și iubite atunci când le vei arăta, printr-o floare sau un cadou, cât sunt de importante pentru tine.

Indiferent dacă vorbim despre cea mai bună prietenă, despre șefa care ți-a deschis noi orizonturi și ți-a dat aripi să poți zbura către un nou parcurs profesional, despre mama ta, despre soacră sau despre vecina alături de care te bucuri de cafea în zilele de weekend, un dar simbolic sau, dimpotrivă, unul consistent îți oferă o ocazie în plus să îți întărești declarațiile de apreciere, grijă și respect. Iată câteva idei de cadouri pentru fiecare femeie specială din viața ta:

Cadouri de 8 martie pentru mame

Te-a crescut, ți-a transmis valorile sale, te-a ascultat atunci când ai avut nevoie și te-a sprijinit în fiecare decizie majoră din viața ta. O astfel de relație cu mama e un veritabil motiv de sărbătoare. Gândește-te la nevoile pe care le are atunci când îi alegi cadoul – poate își dorește, de exemplu, un aspirator robot care să îi ușureze misiunea de a păstra curățenia acasă – sau la acele dorințe pe care le are, dar pentru care nu găsește niciodată suficiente resurse pentru a și le permite. De exemplu, dacă e pasionată de parfumuri, știi clar că nu vei da greș oferindu-i unul. Dacă i-ar plăcea să poarte un șal din cașmir, dar se mulțumește cu accesoriile pe care le are deja și nu e dispusă să facă investiții în propria garderobă, îi poți completa lista de dorințe. Tu o cunoști cel mai bine, ține cont de personalitatea ei atunci când îi alegi cadoul și răsfaț-o cu ceva ce își dorește cu adevărat.

Cadouri de 8 martie pentru soacre

Indiferent dacă ești sau nu căsătorită cu partenerul tău, relația cu mama lui este importantă. Iar dacă aveți afinități comune și ați găsit limbajul perfect de comunicare, cu atât mai bine – o poți considera prietena ta. Arată-ți grija și aprecierea față de ea de Ziua Femeii, oferindu-i în dar fie un obiect simbolic, precum o fotografie înrămată cu întreaga familie, fie un cadou mai special. Dacă mama și soacra se cunosc și comunică, poți lua în calcul echitatea; cu siguranță, vor discuta despre ce au primit și s-ar putea simți prost dacă una dintre ele a fost destinatarul unui buchet de flori, iar cealaltă a primit o apa de parfum și o zi la SPA.

Cadouri de 8 martie pentru cea mai bună prietenă

Persoana care ți-a fost aproape și la bine și la rău, care te-a ascultat în cele mai fericite, dar și în cele mai triste momente ale vieții tale, femeia căreia îi poți spune orice fără a te teme că te-ar putea judeca, omul care îți știe toate secretele și le împărtășește cu tine pe ale sale – așa am defini cea mai bună prietenă. O cunoști la fel de bine cum te cunoști pe tine însăți, așa că știi dacă ar încânta-o mai mult un set de lenjerie din mătase sau o pereche de cercei. Dacă vrei să faci ceva nou și să vă bucurați împreună de o experiență inedită, te poți orienta către altfel de cadouri precum un masaj dublu, un tratament cosmetic, o zi împreună la saună sau la piscină sau bilete la un concert. Cu siguranță, bucuria va fi dublă, dacă puteți face ceva împreună.

Cadouri de 8 martie pentru mentorul tău profesional

Atunci când lucrezi sub un manager bun, e imposibil să nu te atașezi și să nu îți dorești să îți arăți recunoștința. Abilități precum spiritul de echipă, reziliența, organizarea fără cusur sau comunicarea eficientă te pot face să îți dorești să-i dăruiești șefei tale un cadou de Ziua Femeii. Dacă relația voastră este strict profesională și are la bază respectul, e important să nu încalci anumite limite și să te orientezi către un dar discret, care să îi facă ziua, fără a o face să se simtă obligată față de tine. O felicitare, o agendă sau o cană personalizată sunt daruri simbolice, de care se va bucura. Dacă relația voastră se extinde și în afara limitelor biroului și se întâmplă adesea să vă petreceți timpul liber împreună, o poți trata ca pe oricare altă prietenă și te poți duce în zone mai personale chiar și atunci când vine vorba despre cadouri.

De Ziua Femeii, avem șansa să le arătăm celorlalte femei din viața noastră cât le apreciem și îndrăgim. Indiferent dacă o facem cu o floare, cu un mesaj drăguț sau cu un dar mai mult sau mai puțin simbolic, important este să nu ratăm ocazia de a ne exterioriza sentimentele. Totodată, asigură-te că îți faci și ție o bucurie proprie și îți acorzi o clipă de răsfăț – la urma urmei, tu ești cea mai importantă femeie din propria ta viață!

Foto: Pexels

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial