Noul smartphone HONOR Magic4 Pro – propria ta cameră foto profesională, chiar la tine în buzunar

Noul smartphone HONOR Magic4 Pro – propria ta cameră foto profesională, chiar la tine în buzunar

S-a lansat noul model de smartphone HONOR Magic4 Pro, vârful de gamă al brandului și cel mai așteptat smartphone premium din seria emblematică HONOR Magic4. Modelul a câștigat distincția Gold Camera Label oferită de DXOMARK, numărându-se printre cele mai bune dispozitive pentru înregistrări foto-video disponibile în prezent pe piață, utilizatorii bucurându-se de o experiență de cea mai înaltă calitate, fără compromisuri.

Noul smartphone HONOR Magic4 Pro – accesoriul ideal pentru creatorii de conținut foto și video

Dacă îți place să produci conținut foto sau video, ai acum cel mai util instrument chiar la tine în buzunar! Ansamblul puternic de camere triple, care include o cameră wide de 50 MP cu senzor de culoare de 1/1,56 inchi, o cameră ultra-wide și o cameră telefoto periscopică Ultra-Fusion, permit modelului HONOR Magic4 Pro să realizeze imagini de înaltă definiție cu o claritate uluitoare, chiar și atunci când este vorba despre cadre la distanță. 

Videoclipuri cu tonuri de culoare cinematografice și claritate HDR

Printre funcțiile impresionante ale noului smartphone se numără tehnologia Always-on HDR care poate optimiza imaginea și converti cu ușurință videoclipurile SDR la HDR în timp real, oferind, în același timp, posibilitatea de a realiza fotografii HD în timpul filmării

Datorită camerei avansate cu unghi ultra-wide și funcției Magic-Log Movie Master, oricine poate realiza filmări profesionale spectaculoase pe smartphone, chiar și pe timp de noapte. Mai mult, modelul HONOR Magic4 Pro poate realiza, în premieră,  înregistrări video 4K 60 fps (60 cadre pe secundă) pe 10 biți, depășind standardele anterioare ale industriei.

Funcțiile Magic-Log Movie Master și AI Effects, IMAX Enhanced îți permit să îți editezi videoclipurile în nuanțe superioare de culoare, potrivite pentru filme. 

Seria HONOR Magic4 reprezintă un rezultat foarte reușit al echipei noaste de dezvoltare precum și angajamentul companiei de a oferi întotdeauna produse aproape de excelență. Produsele performante din seria HONOR Magic sunt o adevărată întruchipare a celor mai bune tehnologii inovatoare și reprezintă o motivație de a depăși întotdeauna standardele din industrie. Calitățile foto extraordinare, designul elegant, performanța și securitatea de ultimă generație, transformă seria HONOR Magic4 într-unul dintre cele mai atractive smartphone-uri din industrie', a declarat George Zhao, CEO HONOR Device Co, Ltd.

Designul emblematic „Eye of Muse', cu un afișaj LTPO cu patru curbe de 6,81 inchi și rame ultra subțiri vine ca un plus pentru cei care vor un smartphone cu un design confortabil, ușor de utilizat.

Partenerul ideal pentru gaming pe smartphone

Dacă ești pasionat de jocurile pe telefon și vrei să ai parte de cea mai tare experiență de divertisment, atunci profită din plin de prima tehnologie AI Super Rendering în jocurile mobile prin GPU Turbo X. Aceasta îți oferă performanțe de ultimă oră în timp ce te bucuri de cele mai noi jocuri pe smartphone. HONOR Magi4 Pro rulează ireproșabil toate jocurile tale preferate la 60 și 90 fps.

Ecranul poate afișa până la 1,07 miliarde de culori, fiind compatibil cu DCI-P3. Are culori mai clare și mai realiste, asigurându-ți o experiență de joc imersivă, asemănătoare cu cea cinematografică.

Telefonul dispune de 8 GB RAM și 256 GB stocare, așa că funcționează cursiv și stabil, indiferent de scenariul de utilizare. În plus, senzorul 3D Sonic Gen 2 de la Qualcomm oferă cea mai performantă și fiabilă amprentă digitală din lume, oferindu-ți astfel cea mai puternică securitate pentru protejarea datelor tale. 

Pe lângă culorile alb și negru, HONOR Magic4 Pro este disponibil într-o culoare uimitoare Cyan și o culoare elegantă aurie. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial