Designerul Raluca Soare aduce CULOARE pe podiumul de la Cluj

Sâmbătă, 18 septembrie, în cadrul Transilvania Fashion Festival, designerul Raluca Soare (Parapli Soley) a lansat noua sa colecție de toamnă-iarnă pe podiumul de la Cluj, o adevărată explozie de culoare și curaj care a atras atenția publicului. 

Designerul Raluca Soare aduce CULOARE pe podiumul de la Cluj

Noua Colecție se numește 'Smokes & Velvet. Get your Punk mood on!' și propune o abordare alternativă a modei:

'Această colecție este despre rebeliunea frumoasă pe care fiecare din noi o conține, dar pe care ne este teamă să o facem vizibilă. Este vorba de teama de eternul Ce vor zice ceilalți?', teama că nu știm să dozăm pofta de viață atunci când aceasta țâșnește din noi și teama că, după ce iese la iveală adevărata noastră culoare, ne vă plăcea… prea mult!' spune designerul Raluca Soare, după un show în care a fost scăldată în aplauzele publicului.Întrebată pentru cine a creat această colecție, designerul spune:

'Am observat că de prea multe ori ne lipsește curajul, atunci când vine vorba de modă și avem tendința mai degrabă de a nu ieși în evidență prea mult, probabil o moștenire după mai multe generații în care acest lucru nu era neapărat aprobat, din punct de vedere social. Dar noi totuși suntem diferiți unii de alții și ne considerăm unici și irepetabili, nu-i așa? Atunci de ce nu ne îmbrăcăm diferit, unic, irepetabil? Am creat piesele din această nouă colecție pentru a ajuta doamnele să își asculte și să își asume acest imbold de rebeliune pe care l-au păstrat în sinea lor, pe care e timpul să-l urmeze! Sunt aici pentru a le inspira curaj și avânt pe drumul lor, oricât de colorat, smintit sau neasortat ar fi acesta. '

'Smokes & Velvet. Get your Punk mood on!' este o colecție vie și plină de dialog prin diversitatea imprimeurilor sale și mai ales a combinațiilor pe care le propune, o colecție care abordează pe lângă culorile puternice atât de iubite de Raluca Soare  și nuanțe de gri, argintiu, negru și maroniu pentru a sublinia forța pe care o avem în noi. Aceasta poate fi o armă pret-a-porter în toate situațiile în care simțim nesiguranță, teamă, tristețe și, în același timp, un instrument ludic pentru momentele de flirt, distracție sau cele de mondenitate.

'Sunt foarte fericită că am prezentat această colecție la Cluj, în cadrul Transilvania Fashion Festival, atât datorită girului dat de Alin Gălățescu, Director artistic al Festivalului și în aceeași măsură pentru organizarea impecabilă a festivalului. Sunt recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am întâlnit, veniți din mai multe părți ale lumii, pentru reacțiile nenumărate și absolut minunate ale celor care au văzut prezentarea de modă din public. Acum colecția mea va prinde aripi și va pleca în toate colțurile lumii pentru a fi purtată, iubită, expusă și dăruită, însă eu voi păstra pentru totdeauna cu mine emoțiile și bucuria lansării sale în lume, pe scena de la Cluj. 'Raluca Soare  a lansat brandul său pe piața de fashion design în 2017 (până în 2021 denumit Parapli Soley), fiecare colecție a sa reunind ținute unicat care au șocat prin îndrăzneală, viziune și imprimeuri exotice. În ultimii 4 ani, aceasta a scos colecție după colecție , piesele sale fiind purtate cu bucurie de mai multe vedete din România, printre care Gianina Corondan și Ozana Barabancea. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion