Delia în lumea tehnologiei: „Îmi place să fiu la curent cu tot ce apare nou în materie de gadgeturi și device-uri”

Delia nu este doar o artistă talentată, ci și o femeie pentru care călătoriile și tehnologia sunt pasiuni de bază.

Delia în lumea tehnologiei: „Îmi place să fiu la curent cu tot ce apare nou în materie de gadgeturi și device-uri”

Recent, Delia s-a alăturat ambasadorilor Huawei din România. Asemeni ei, acest brand caută mereu să se reinventeze și să fie cu un pas în față indiferent de situație. Într-un interviu exclusiv, Delia ne-a povestit despre pasiunile ei mai puțin cunoscute, și nu numai.

Delia, știm că îți place foarte mult să experimentezi lucruri noi. Vorbește-ne puțin despre pasiunile tale. 

Sunt deschisă să experimentez tot ce e nou din tot ce e în sfera mea de interes. Îmi place să călătoresc și să descopăr locuri noi, culturi diferite, să mă bucur de natură, să urc pe munte. 

Sunt pasionată și de tehnologie, îmi place să fiu la curent cu tot ce apare nou în materie de gadgeturi și device-uri care să îmi ușureze accesul la informații sau să mă ajute ca activitățile zilnice să se desfășoare într-un mod cât mai rapid și calitativ. De aceea, am ales să fiu alături de Huawei, pentru că e un brand care alege mereu să se reinventeze și să surprindă prin noi tehnologii, inovație și produse.

Am nevoie de adrenalină cât mai des în viața mea și nimic nu se compară cu o excursie  pe munte până în vârf sau cu un super concert.

De unde îți iei energia pozitivă pe care o emani întotdeauna?

Energia pozitivă vine datorită faptului că încerc să fac cât mai multe lucruri care îmi fac plăcere: alerg, fac sport, petrec timp cu familia și prietenii, de la fani, pentru că îmi place să fiu pe scenă.

Călătoriile în locuri noi sunt un fel de rutină a ta. Cum alegi următoarea destinație?

De fiecare dată, aleg destinația în funcție de mood, de ceea ce îmi doresc să trăiesc în acel moment: dacă vreau să fiu pe munte sau dacă doresc să fac baie în mare, dacă vreau să merg într-un loc nou, total neexplorat sau dacă vreau să mă întorc undeva unde mi-a plăcut mult și mi-a rămas aproape de suflet.

Spune-ne câteva lucruri pe care le aveți în comun, ce aveți tu și brandul Huawei.

Pasiunea pentru inovație, pentru explorare, pentru design, dorința de a face performanță și a fi mereu cu un pas înainte. Huawei, are cu siguranță, toate aceste atribute, la fel ca și mine.

Ce dispozitive folosești într-o zi obișnuită și care este funcția care îți place cel mai mult la unul dintre ele?

Folosesc destul de multe dispozitive în fiecare zi: laptop, telefon, căști, ceas pentru a-mi monitoriza activitatea sportivă. 

Cum reușești să te menții în formă? Ai folosit vreodată un dispozitiv special creat pentru a îți crește performanța sportivă?

Alerg aproape în fiecare zi, dar mă și antrenez acasă destul de mult, merg foarte mult pe jos atunci când timpul îmi permite, dar mai ales în vacanțe, înot, bineînțeles, merg și pe munte și acolo este nevoie de efort susținut și antrenament în prealabil.

Folosesc un ceas cu ajutorul căruia îmi monitorizez activitatea și pot să evaluez cum să se desfășoare antrenamentul și ce pot îmbunătăți.

În concepția ta, consideri tehnologia și fashion-ul compatibile? 

Da, sunt tot mai compatibile tehnologia și fashion-ul, ambele domenii sunt conectate și fiecare aduce elemente cool și inovatoare care duc totul la next level. Huawei reușește să le îmbine perfect pe amândouă.

Cum arată o zi din viața Deliei Matache?

Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, programul meu este diferit în funcție de perioadă. Dar încerc să ies la alergat în fiecare dimineață, să încep ziua cu energie, făcând ceva ce îmi face plăcere. Apoi mă pregătesc de filmare sau orice proiect am în acea zi. Dacă nu am filmări, merg la sesiuni la studio, unde pregătesc piese noi. Sau particip la ședințe creative sau organizatorice referitoare la proiectele mele.

De exemplu, perioada aceasta, mă pregătesc intens de Rockadelia, concertul pe care îl voi susține pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena, o super experiență la care am invitați speciali Carlas Dreams, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, The Motans. Sunt super entuziasmată și abia aștept! Va fi un show cool pentru care mă pregătesc intens alături de echipa mea de la Roka Records.

Când sunt în vacanță, fiecare zi înseamnă multe ore de mers pe jos, de explorat.

Cum ai descrie Huawei ca brand în 3 cuvinte? Dar produsele lor?

Huawei este un brand care combină arta cu inovația și tehnologia, vizionar și orientat spre performanță. Ține mereu pasul cu noutățile și, la fel ca și mine, Huawei își propune mereu să evolueze. De aceea, viziunea brandului, dar și produsele lor inovatoare m-au făcut să îmi doresc să spun un „da' hotărât acestui parteneriat.

Ce ai vrea să transmiți fanilor tăi prin această asociere cu Huawei?

Sky’s the limit! #Infinityourself

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial