Cum transformi pătuțul bebelușului într-o piesă versatilă pentru camera copilului

Cum transformi pătuțul bebelușului într-o piesă versatilă pentru camera copilului

Pătuțul bebelușului reprezintă o piesă esențială pentru cel mic în primul an de viață. Acesta este locul în care are parte de un somn liniștit și își creează propriul univers.

În timp, pe măsură ce bebele crește, pătuțul poate deveni prea mic pentru copil. În acest punct intervine întrebarea în mintea părinților: ce facem cu pătuțul?'

Există câteva soluții de a transforma cu ușurință pătuțul bebelușului într-o piesă versatilă pentru camera copilului. 

Iată 3 moduri practice de a folosi pătuțul de bebeluș. 

O canapea deosebită pentru camera copilului

Pătuțurile din lemn pot fi transformate în canapele pentru camera celui mic dacă balustrii lor pot fi îndepărtați.

Părinții îndepărtează o parte din balustri pentru a obține forma dorită de canapea. Adăugarea unor perne decorative și a jucăriilor adaugă un plus de efect. 

Pătuțul devine astfel un loc frumos în care cel mic se joacă, pe care îl poate aranja după bunul plac. 

În plus, în momentele în care îi are invitați pe prietenii săi, noua canapea este de mare ajutor pentru o zi de joacă a copiilor. 

Un țarc de joacă spațios și primitor

O altă idee de folosire a pătuțului este pentru un țarc de joacă. Atât pătuțurile din lemn, cele cât și cele pliabile, pot fi transformate într-un astfel de spațiu. 

Pătuțul este unul din primele locuri de joacă pentru bebeluș. Cel mic își creează un adevărat univers al jocurilor și jucăriilor în acest spațiu, în care se simte confortabil.   

Datorită structurii lor rezistente, pătuțurile sunt o alegere minunată pentru un țarc de joacă. Acestea îi oferă celui mic susținerea și protecția de care nevoie în momentele de joacă.  

Un spațiu de depozitare pentru toate jucăriile celui mic

Jucăriile ocupă un loc important în viața celui mic, și mai ales, în camera lui. 

Indiferent că vorbim de jucării de pluș, mașinuțe, păpuși sau orice alte personaje, jucăriile sunt un element definitoriu pentru camera copilului. 

Pentru a nu sta împrăștiate în toată camera, acestea au nevoie de un spațiu special în care să stea. Pătuțul poate fi transformat cu ușurință într-un spațiu de depozitare pentru jucării. 

Pătuțurile din lemn, cele pliabile, chiar și pătuțurile de co-sleeping sunt potrivite pentru acest lucru. 

Aceste piese sunt spațioase și pot susține un număr mare de jucării. Copilul învață să le așeze și să își mențină camera ordonată.  

VisulParintilor.ro pune la dispoziție viitorilor părinți o gamă largă de pătuțuri pentru bebeluși și piese utile pentru camera copilului. Magazinul online oferă copiilor jucării și accesorii ce le stimulează creativitatea, mișcarea, buna dezvoltare fizică și emoțională. Articolele îi ajută pe cei mici să creeze amintiri frumoase în copilărie, iar adulților le ușurează și înfrumusețează drumul ca părinte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial