Cum să scrii un articol bine optimizat de blog

Zilnic, în Google sunt scrise milioane de articole.

Cum să scrii un articol bine optimizat de blog

Zilnic, în Google sunt scrise milioane de articole. Conform unor statistici efectuate de WordPress, estimările sunt de aproximativ 85 de milioane de articole de blog scrise lunar, fiind citite de peste 400 de milioane de oameni, iar aceste cifre se rezumă doar la platforma WordPress.

În acest context este esențial ca site-ul tău să aibă un blog care să îndeplinească toate criteriile Google și să atragă cât mai mulți utilizatori.

Așadar, citește acest articol și învață cum să creeze cel mai bun articol pentru blog.

Alegerea cuvintelor cheie

Printre principalele metode de selecție a cuvintelor cheie este folosirea unui tool, precum Keyword Planner. Astfel, când faci o selecție de cuvinte, ți se vor afișa și volumul lor de căutări, dar și alte sugestii. Ideal ar fi ca încă de la început să ai o tematică bine stabilită și structurată, astfel încât să nu scrii despre orice, deoarece îți asumi riscul ca temele și cuvintele cheie alese de tine să nu prezinte interes pentru cititori.

Folosește cuvinte cheie variate. LSI (Latent Semantic Indexing) care înseamnă sinonime, parafrazari, cuvinte apropiate care formează topica. Google poate înțelege și chiar apreciază faptul că încerci să te exprimi  cat mai divers.

Așează corect cuvintele cheie în text

Densitatea cuvintelor cheie recomandată de motoarele de căutare Google, Yahoo și Bing este de aproximativ 30%. Acestea trebuie folosite în: titlu, linkurile din interiorul textului, alt atribute imaginea, headline tags și meta descriere.

Meta titlul

Principalul punct de atracție este titlul unui articol, care trebuie să respecte limita de 70 de caractere, să include cuvântul cheie și să stârnească curiozitatea cititorului. Reține că titlul unui articol reprezintă oglinda unui magazine online.

Dimensiunea potrivită a textului

Lungimea potrivită a unui text SEO trebuie să fie cuprinsă între 1200 și 2000 de caractere. Ține cont că pe măsură ce oamenii vor petrece mai mult timp pe site-ul tău, acest lucru va influența și poziției lui pe Google. Unul dintre cele mai importante obiective pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când scrii un text SEO constă în furnizarea unor informații valoroase, ușor de citit și originale.

Scrisul nu este o activitate pe care o poate face oricine. Pentru realizarea unor texte de calitate ai nevoie de un copywriter cu experiență. Tocmai din acest motiv îți recomand să alegi o agenție care îți oferă un set complet de servicii SEO și care să include și articolele de care tu ai nevoie.

Sursa foto: https://pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial