Cum să găsești cele mai bune mese de bucătărie

În acest articol vei afla ce trebuie să ai în vedere atunci când cauți mese de bucătărie. Sunt câteva aspecte importante pe care e bine să le ai în vedere.

Cum să găsești cele mai bune mese de bucătărie

Atunci când te hotărăști să faci o schimbare în bucătărie, este necesar să faci puțin research înainte de a alege noua mobilă. Cauzele care duc la schimbarea mobilei din bucătărie sunt diverse: fie ai prea puțin spațiu, mobila e destul de veche și nu poate fi recondiționată, ori vrei să faci o schimbare radicală pentru un vibe nou.

Pentru a găsi rapid cele mai bune mese de bucatarie este important să ai în vedere următoarele aspecte:

Spațiul pe care îl ai la dispoziție

De cele mai multe ori spațiul din bucătărie este limitat. Astfel că alegerea unei mese poate deveni o misiune dificilă dacă nu faci măsurători. O masă ideală nu trebuie să ocupe mult spațiu sau să fie o piedică în calea ta de fiecare dată când te deplasezi în acest spațiu.

De asemenea, ține cont de numărul celor care mănâncă în același timp. Nu este nevoie de o masă mare dacă sunteți un cuplu la început de drum împreună sau o familie cu 1-2 copii. Cel mai important e să folosești spațiul din bucătărie smart pentru a creea un mediu plăcut de luat cina.

Funcționalitatea mesei

De cele mai multe ori schimbările mobilei de bucătărie se produc la bloc. Astfel că având la dispoziție spațiu limitat trebuie să ai în vedere multifuncționalitatea mesei. Așadar, dacă ai un spațiu destinat la comun bucătăriei și sufrageriei, masa trebuie să poată deveni ușor un birou de lucru pe timpul zilei. 

Tipul de masă de bucătărie

Cum vrei să fie masa din bucătăria ta: modernă, elegantă sau doar practică? Este ideal să ai în vedere și aspectul mesei pe care dorești să o achiziționezi. În prezent se pune foarte mult accent pe mobilier modern și în diferite forme sau culori. Masa de bucătărie e bine să fie adaptată și la restul tematicii de mobilă aleasă în casă. 

Forma mesei

Atât la Dumonde cât și pe alte site-uri de profil ai la dispoziție numeroase modele de mese de bucătărie. Clasicele mese dreptunghiulare nu mai sunt atât de populare. Cei mai mulți oameni preferă mese și din alte forme precum mesele ovale sau rotunde. Astfel se profită la maxim de spațiu și se pot găzdui mai multe persoane la masă confortabil.

Materialul din care este fabricată masa 

Și în cazul materialului trebuie să ai în vedere funcționalitatea mesei. Există materiale mai rezistente și ușor de curățat recomandate părinților. De asemenea poți opta pentru un blat laminat. Este un material ce se curăță fără probleme și rapid. Dacă îți plac lucrurile de cea mai bună calitate, atunci poți opta pentru o masă din lemn masiv. Este o opțiune îndrăzneață dat fiind faptul că nu se curăță și întreține la fel de ușor precum alte materiale. 

În concluzie, aceștia ar fi câțiva din cei mai importanți factori de care e bine să ții cont când cumperi o masă de bucătărie nouă. Tu ce părere ai?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial