Cum alegi rimelul în dependență de forma periei?!

Spirală, curbată sau ovală - dimensiunea și forma își au importanța lor atunci când merge vorba despre alegerea periilor de rimel. Indiferent de “bogăția” compoziției produsului, aplicătorul corect - reprezintă cheia succesului. 

Cum alegi rimelul în dependență de forma periei?!

Clarificăm, tipurile și pentru ce este necesară fiecare! 

  •  Dreaptă

Pentru gene pline, cu volum. O versiune clasică care se potrivește tuturor: dacă nu știi pentru ce rimel să optezi, cumpără o versiune cu această formă de perie – nu vei rata. Vă permite să accentuați genele cu o singură mișcare ușoară, însă nu trebuie să aveți prea multe așteptări. Dacă doriți să creați un aspect puțin mai expresiv, căutați o perie dreaptă cu peri groși.

  •  Ovală cu peri pufoși

Ajută la crearea efectului genelor mai lungi și mai groase, chiar dacă în mod natural nu sunt deloc expresive. Ideal pentru fetele cu gene scurte, subțiri și rare. Perii pufoși vă permite să luați o cantitate mai mare de rimel, adaugă volum genelor, le face vizual mai groase și mai accentuate. Uneori, aceste perii au perișorii aranjați în spirală: acest lucru adaugă volum genelor și sunt mult mai efective.

P:S! Optați pentru un astfel de rimel dacă doriți să experimentați cu machiajul: acest tip de perie vă permite să creați un machiaj neutru natural și un aspect de seară – pentru acesta vopsiți genele cu un strat mai gros.

  •  Cu vârf de minge

Pentru gene scurte. Mingea rotundă de la vârful unei astfel de perii acționează ca un pieptene în miniatură și ajută la „atingerea' celor mai scurte gene, vopsindu-le uniform pe toată lungimea.

  •  Dreaptă cu peri din silicon

Pentru volum și separare. Peria din silicon este o soluție pentru cei care nu pot face față problemei bulgărilor de rimel de pe gene. Aceasta „captează' cantitatea necesară de rimel pentru o distribuție rapidă, fără a lăsa „urme' inutile. În plus, rimelul nu se usucă atât de repede pe o astfel de perie, asigurând o perioadă de lucru mai îndelungată. 

  •  Curbată

Pentru curbarea genelor. Curbează genele instantaneu, păstrând în același timp un aspect natural. Rimelul cu acest tip de perie este cel mai ușor de utilizat, deoarece urmează curba naturală a genelor.

  • Clepsidră sau în formă de opt

Pentru un efect de gene false. Opțiune trei-în-unul: ondulează, îngroșează și alungește genele. Această formă cu peri de diferite lungimi ajută la distribuirea uniformă a rimelului pe toată lungimea genelor, de aceea este potrivită pentru cei cărora le place să aplice produsul în mai multe straturi.

P:S! Derulați peria în timp ce vă vopsiți genele: această acțiune va asigura rezultatul perfect.

  • Perie subțire cu peri rari

Perfectă pentru definire. Această perie foarte subțire asigură genelor tale o definire mai eficientă, făcându-le totodată să pară mai lungi.

  • Perie – Mini

Pentru genele din părți. Perfectă pentru aplicarea rimelului în zonele „ascunse'. Asigură o aplicare uniformă fără a lăsa urme. 

  • Spirală

Pentru volum și curbare. Această perie spirală va oferi genelor tale un combo perfect între volum și curbare. Ridică genele pentru un efect de curbare, fără a le face să-și piardă din volum.

  • Bubble

Pentru efect de lifting. Va asigura genelor un efect de ridicare (lifting), pe măsură ce le vei peria dinspre rădăcină spre vârf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty