Cu noile produse după bronzat de pe Notino.ro, pielea ta va arăta perfect după plajă!

Cu noile produse după bronzat de pe Notino.ro, pielea ta va arăta perfect după plajă!

Radiațiile UV au un efect pozitiv asupra oamenilor, dacă aceștia stau la plajă la ore potrivite. Ele ajută organismul să creeze vitamina D și promovează absorbția de calciu și fosfor în corp. Acest lucru ajută la sănătate, pentru susținerea sistemului imunitar și întărirea oaselor. 

Dacă stai însă mult timp la soare, când radiațiile sunt puternice, riști îmbătrânirea prematură a pielii. De aceea specialiștii recomandă oamenilor să se protejeze de radiațiile solare, să folosească mereu vara produse de protecție solară cu filtre UV. 

Cum să faci plajă într-un mod sigur și sănătos?

Pentru a avea o piele în stare bună și un bronz frumos, aceasta necesită îngrijire adecvată. Ea are nevoie de protecție eficientă împotriva razelor soarelui, mai ales vara, în zilele caniculare. Medicii recomandă fotoprotecția generală, care constă în folosirea de produse de calitate, bogate în vitamine, uleiuri vegetale, polifenoli, carotenoizi. 

Pe Notino.ro oamenii pot găsi produse de protecție solară de calitate înaltă, care oferă protecție adecvată pielii și care au multe avantaje: hidratează, calmează, hrănesc pielea cu vitamine. 

Oamenii ar trebui să-și facă griji pentru sănătate lor și să aleagă doar produse de înaltă calitate. Respectând anumite reguli de bază (cum ar fi expunerea la soare dimineața și apoi după ora 16) și utilizând produse sigure cu protecție solară adecvată de pe Notino.ro, ei pot avea parte de momente plăcute la soare, pot face plajă fără să se înroșească ori să sufere de arsuri solare. 

Cum îți îngrijești pielea după plajă?

Avantajele folosirii produselor după bronzat sunt mari: 

 • Reduc efectul arsurilor solare
 • Calmează pielea, o hidratează, îi restabilesc echilibrul
 • Reduc iritațiile pielii și roșeața după expunerea la soare
 • Protejează pielea de efectele nedorite ale radiațiilor UV
 • Grăbesc regenerarea pielii – lucru necesar chiar și pentru pielea protejată inițial cu produse cu factor SPF mare
 • Previn îmbătrânirea prematură a pielii.  

Beneficiile utilizării produselor de tip sunbathing aftercare de pe Notino.ro sunt numeroase: https://www.notino.ro/produse-dupa-bronzat/. Aceste produse reduc disconfortul asociat bronzului excesiv și susțin în mod eficient regenerarea pielii. Din gama acestor produse de pe Notino.ro fac parte: 

 • Loțiune după plajă cu efect răcoritor
 • Tratament după bronz
 • Gel de duș după soare
 • Gel calmant după expunerea la soare, cu efect de hidratre
 • Ser facial pentru menținerea bronzului
 • Emulsie reparatorie după soare pentru față și corp
 • Spray pentru și după bronzat cu acid hialuronic.

Există și produse care reduc roșeața pielii, senzația de clădură și arsură și care calmează rapid pielea: https://www.notino.ro/la-roche-posay/posthelios-gel-hidratant. Astfel de produse se folosesc pentru îngrijirea zilnică a corpului, în perioada când se face plajă. Pielea are nevoie de ingrediente ce-i restabilesc echilbrul și care au efect calmant și hidratant. 

Foarte eficiente sunt produsele cu Aloe Vera care au efect calmant și o putere mare de hidratare și calmare. Pentru regenerarea pielii sunt eficiente și produsele cosmetice cu ingrediente naturale, cum sunt serurile profesionale, cu efect liniștitor. 

Tenul are nevoie de îngrijire vara, iar asta se poate face cu un ser facial care hidratează, calmează și menține bronzul. Se pot folosi și alte produse, precum: o emulsie de curățare a feței, o mască facială hidratantă și o cremă microbiotică. Astfel de produse de calitate sunt special create pentru îngrijirea optimă a tenului, după plajă. 

Cosmeticele de calitate includ ingrediente naturale, cum sunt Aloe Vera, acid hialuronic, vitamine, uleiuri vegetale, extracte de plante. Acidul hialuronic este un ingredient important, pentru că susține reconstrucția fibrelor de colagen și în plus, hidratează intens pielea. Extractele de plante au efect calmant și hidratant, iar uleiurile vegetale îmbunătățesc elasticitatea pielii. 

Un lucru important vara este hidratarea pielii uscate care se poate face cu produse de calitate din acest magazin online. Dacă apar simptome precum senzație de mâncărime pe piele sau roșeață, acestea sunt de obicei consecințe ale brozării în zilele caniculare, sau a expunerii prea mult timp la soare. Cu produse atent selecționate, cum sunt acelea de pe Notino.ro, poți avea pielea bronzată frumos și uniform, iar în plus, te poți bucura din plin de plajă, fără a suferi de arsuri solare. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial