Cinci cadouri cu care nu poți da greș în niciun context

Atunci când se apropie aniversarea unei prietene apropiate, onomastica iubitului, celebrarea a 30 de ani de la căsătoria părinților sau o altă ocazie care impune achiziția unui cadou, simptomele de panică și anxietate ne pot lovi pe oricare dintre noi.

Cinci cadouri cu care nu poți da greș în niciun context

Dacă nu vei găsi cadoul perfect? Dacă nu cunoști suficient de bine destinatarul? Dacă îi cumperi un obiect pe care deja îl deține? Sau dacă nu vei ajunge la așteptările celui care primește cadoul? Atât de multe întrebări care te neliniștesc, de fiecare dată când trebuie să oferi un dar, răpindu-ți, astfel, bucuria de a dărui.

Ce ai face dacă ți-am spune că există cadouri perfecte, indiferent de ocazie, destinatar și bugetul alocat? Iată doar cinci dintre acestea:

  1. Cadourile parfumate

Indiferent dacă vorbim despre un parfum Dior Sauvage destinat persoanei iubite, despre un after shave clasic pentru tatăl tău, despre o esență OUD pe care mama ta o va aprecia și drămui pentru a o folosi o perioadă cât mai îndelungată sau un set de aromaterapie adresat celei mai bune prietene, nu poți nega magia pe care o poate avea un cadou olfactiv. Optează pentru un difuzor de uleiuri esențiale, dacă este vorba despre un coleg de birou, pentru o lumânare parfumată, dacă ai de făcut un cadou de Secret Santa sau un set de îngrijire corporală, pentru mama iubitului tău. Oricare dintre aceste cadouri parfumate pot fi foarte apreciate, dacă ții cont de preferințele destinatarului privind notele predominante ale parfumului.

    2. Accesoriile

Un ceas prețios pentru jumătatea ta, o curea pentru fratele tău, un portofel din piele pentru un prieten bun sau una dintre minunatele genti Guess pentru prietena ta fashionistă – ce alegi? Lista poate continua cu un pandantiv pereche pentru prietena cea mai bună, o eșarfă pentru o cunoștință pe care o admiri din punct de vedere profesional, un colier statement sau o pereche de cercei candelabru pentru prietena ta excentrică, un rucsac de drumeție pentru colegul înnebunit după munte sau chiar un set de genți de voiaj, destinat cuplului care călătorește constant. Accesoriile sunt mereu o idee bună!

   3. Experiențele

Ai un prieten care își dorește de mult timp să sară cu parașuta, dar nu a făcut încă pasul? Sau vrei să bucuri una dintre femeile din viața ta, cu o experiență spa completă ori cu un răsfăț total la salonul de cosmetică? Știi pe cineva care s-ar da în vânt după o cursă de carting sau o altă persoană, care ar prefera să-și descarce energia negativă la tir? Variantele sunt nelimitate, trebuie doar să ai imaginație și să îți cunoști foarte bine destinatarul – la urma urmei, nu oricine are curaj să se urce într-un balon cu aer cald, la fel cum nu oricine ar aprecia o oră de criosaună. 

   4. Cadourile muzicale

Deși au gusturi diferite, toți cei din jurul tău ascultă muzică și se bucură de ea. Poate că 'băiatul cu electronica' s-ar bucura nespus la un subwoofer performant, 'femeia cu muzica veche' ar aprecia din plin un pick up sau o completare pentru colecția de discuri vinyl, iar cuplul tău preferat din familie ar avea nevoie să meargă la un concert împreună sau la operă. De la tehnologie, la instrumente și experiențe muzicale, acest domeniu are atâtea de oferit și este universal apreciat, prețuit, adorat!

    5. Un dar personalizat

Cuplul cu care ieșiți adesea la întâlniri duble sărbătorește mutarea într-o nouă locuință? O ramă foto sau un accesoriu decorativ personalizat le-ar putea întregi decorul și bucura ochii. La fel de bine sună și un colier cu inițiala celei mai bune prietene, destinat chiar ei. Sau un ceas gravat, pentru persoana iubită, un puzzle jucăuș pentru cei mai joviali prieteni, un set de petrecere cu tematică personalizată, o pinata în forma animalului preferat pentru un nepot, o pereche de șosete cu pisica amicei care se autointitulează 'cat lady' – ai la dispoziție o varietate vastă, din care poți alege ce e mai potrivit pentru cei dragi ție.

Achiziționarea unui cadou nu trebuie să fie o misiune imposibilă și nici un factor de stres, ci un prilej de bucurie, atât pentru destinatar, cât și pentru cel care dăruiește. Relaxează-te, pune-ți creativitatea la contribuție și, cu siguranță, vei reuși să îi impresionezi pe toți cei la care ții și cărora vrei să le oferi ceva frumos.

Sursă foto: Pexels

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle