Cele mai bune căzi de baie pentru 2022. Recomandări de la GQS German Quality

Evenimentele din ultimii ani au generat schimbări importante în activitățile noastre de zi cu zi. Una dintre acestea este creșterea timpului petrecut acasă.

Cele mai bune căzi de baie pentru 2022. Recomandări de la GQS German Quality

Tocmai de aceea baia a primit o atenție sporită, câștigându-și titlul de zonă de odihnă și meditație, departe de stresul și tensiunile vieții zilnice. Și, în ciuda faptului că mulți dintre noi preferăm un duș rapid, care se potrivește cu stilul nostru de viață aglomerat, atenția către căzi a crescut, acestea oferind multe beneficii pentru sănătate legate de relaxare și mindfulness.

De la modelele simple și drepte la cele freestanding luxoase, atunci când vine vorba de alegerea unei căzi care să corespundă nevoilor tale, variantele sunt nesfârșite. În continuare te ajutăm să alegi modelul perfect, prezentându-ți cazi de baie cu efect relaxant pentru 2022, disponibile în portofoliul magazinului online GQS German Quality: 

Căzi freestanding 

Din categoria obiectelor de lux pentru baie, cada freestanding a cunoscut o adevărată popularitate în ultimii ani. Rezervată în trecut doar nobililor sau celor ce dețineau băi de dimensiuni mari, cada freestanding este disponibilă acum în toate formele și dimensiunile, pentru a se potrivi bugetelor și spațiilor atât mari, cât și medii.

Acestea sunt împărțite, în general, în două stiluri distincte: contemporane (denumite adesea „moderne') și tradiționale. Cele moderne pot fi recunoscute după liniile lor curate și designul nepretențios, (de obicei) așezate direct pe podea, fără picioare. Pe de altă parte, variantele tradiționale au un design vintage, cu margini curbate și picioare ornamentate, cu capete egale sau unul mai înalt decât celălalt. Designul anumitor modele le face potrivite chiar și pentru montajul pe un perete, asemenea unei căzi drepte convenționale. 

Exemple

  1. Cada freestanding Ideal Standard Tonic este exemplul perfect de design contemporan. Cu o formă dreptunghiulară simplă, proiectată ergonomic pentru un confort crescut, această cadă uluitoare este pe cât de durabilă, pe atât de frumoasă, cu o construcție acrilică de înaltă calitate, care o face foarte rezistentă la pete și zgârieturi.
  1. Dacă dorești să completezi un decor vintage, Roca Newcast este alegerea perfectă. Forma curbată creează o siluetă elegantă, în timp ce materialul din fontă îi conferă o rezistență crescută.

Căzi care economisesc spațiu

Având în vedere dimensiunile din ce în ce mai mici, realizate mai ales în cazul băilor din apartamente, este nevoie să fii mult mai creativ atunci când începi planul de amenajare al băii. Printre cele mai potrivite opțiuni sunt modelele dreptunghiulare obișnuite, cu dimensiuni de până la 170 cm x 70 cm sau variantele pe colț, atunci când structura băii este mai complicată.

În unele cazuri, poate fi o problemă încercarea de a încadra atât o cadă, cât și o cabină de duș în designul tău general. În acest caz, o opțiune mai bună ar fi o cadă combinată cu un sistem de duș.

Exemple

La doar 150 cm x 96 cm, cada de colț Radaway Rineia este modelul potrivit unei amenajări moderne și inteligente. Designul îți oferă suficient spațiu pentru a te delecta cu o baie fierbinte. Această cadă modernă este realizată din acril de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi și ușor de întreținut. 

Dacă îți place cu adevărat ideea unei căzi freestanding, dar nu prea ai spațiu pentru ea, îți prezentăm varianta perfectă. Cada Besco Modern este dreptunghiulară, se montează lângă perete, asemenea unei căzi clasice, dar este completată de toate liniile elegante și aspectul unei căzi freestanding. 

Desigur, când vine vorba de alegerea căzii de baie perfecte, nevoile noastre sunt diferite. De exemplu, într-o baie de familie, accentul poate fi pus pe multifuncționalitate, în timp ce stilul și sofisticarea pot fi scopul final pentru cei care doresc să facă o adevărată declarație de design.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial