Când bei vin, ai doar un pas de la bucurie la extaz și se numește Solo Quinta

Când bei vin, ai doar un pas de la bucurie la extaz și se numește Solo Quinta

Solo Quinta este un vin premium alb, fabricat de Cramele Recaș din România. El se remarcă printr-o nuanță de un galben pai, strălucitoare și limpede, care te duce cu gândul la lanurile proaspăt cosite ce se odihnesc în lumina soarelui de vară.

Solo Quinta este unul din acele vinuri care nu se bea, ci se savurează, așa că după ce ți-ai turnat un pahar, miroase licoarea mai întâi și vei descoperi fructe exotice, completate de note florale. În prima fază, te va surprinde o explozie de ananas, mango și fructul pasiunii, care se transformă încet încet în miresme de crin și flori de portocal.

Așteaptă ca licoarea din paharul tău să se odihnească puțin și te va încânta cu noi descoperiri fascinante, note complexe secundare de stejar, condimente orientale, vanilie și caramel. 

Abia apoi gustă, sorbind încet și cu înghițituri mici și te va surprinde un corp puternic și ferm, dar bine echilibrat. Cu o complexitate aparte, dată de soiurile Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon și Chardonnay care se îmbină unele cu altele, fără ca vreunul dintre ele să diminueze calitățile celuilalt.

Solo Quinta – când ți-e dor de un vin care să te inspire

Nu este greu de imaginat cum un producător de top precum Cramele Recaș a putut crea un vin atât de aproape de perfecțiune.

În prezent, Cramele Recaș reprezintă una din cele mai mari crame din țara noastră. Prin eforturi susținute și de durată, ele au ajuns să dețină una din cele mai renumite și mai apreciate podgorii din țara noastră, care an de an oferă materia primă pentru vinuri premiate național și internațional.

Vinurile de la Cramele Recaș au un raport excelent calitate / preș și se bucură de un prestigiu internațional. Vrei un vin bun românesc? Atunci alege Cramele Recaș! Iar dacă vrei să mergi din start la sigur, cu o băutură care să facă pe plac oricui, atunci alege Solo Quinta, un vin unic, special, extraordinar.

Cu ce să servești vinul Solo Quinta?

Ai musafiri și vrei să-i impresionezi cu bucate extraordinare și un vin bun? Alege în primul rând Solo Quinta și vei vedea că ideile vor curge de la sine. Solo Quinta se potrivește cu multe feluri de mâncare, iar faptul că este atât de permisiv față de bunătățile cu care îl asociezi nu este decât încă una din calitățile sale deosebite.

Solo Quinta va intensifica gustul aromat al unei fripturi de carne de miel gătită în tavă, la cuptor și îți va aduce numai complimente din partea celor care o gustă. 

De asemenea, Solo Quinta poate scoate ce-i mai bun și dintr-o banală tocăniță de ficăței de pui cu bulion de roșii, cărora le va da un aer festiv și elegant. Același lucru putem spune și despre o rețetă simplă, dar foarte delicioasă de pulpe de pui la cuptor, dezmierdate cu boia dulce și câțiva căței de usturoi.

Scoicile la cuptor sunt și ele o alegere clasică atunci când vine vorba de vin alb, bun, așa cum este Solo Quinta, lucru valabil și pentru creveți.

Cum să servești vinul Solo Quinta?

Nu greșești cu nimic dacă alegi să servești vinul Solo Quinta la fel ca oricare alt vin alb. Ai nevoie în primul rând de pahare de tip lalea, cu picior, dar și puțină răbdare să-l lași la răcit pentru că el se servește cel mai bine la o temperatură joasă, de 10-12 grade.

Cânt torni în pahar, ai grijă să nu-l umpli, ci să torni licoarea doar până la diametrul maxim al cupei și să revii asupra ei doar după consum.

De asemenea, ca să te bucuri din plin de toate aromele deosebite ale acestui vin, ai grijă cum ții paharul ca să nu se încălzească și greșeala ta să nu-ți răpească șansa de a te bucura din plin de experiență. Și dacă procedezi astfel, atât tu cât și cei cărora le ții companie, veți face pași înceți, dar siguri, către starea de euforie și extaz pe care ți-o poate oferi doar un vin bun ca acesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial