Aveți chef de ceva dulce? Încercați dulciurile inspirate de cele mai cunoscute deserturi și de cocktail-urile de la E. Wedel 

De peste 170 de ani, marca E.Wedel oferă consumatorilor plăcerea gustului intens al ciocolatei. În plus față de tabletele pline, cu aditivi și în versiunea premium, puteți găsi, de asemenea, puteți găsi și tablete umplute inspirate de cele mai populare deserturi din lume.

Aveți chef de ceva dulce? Încercați dulciurile inspirate de cele mai cunoscute deserturi și de cocktail-urile de la E. Wedel 

Pralinele cu gustul cocktail-urilor populare sunt la fel de delicioase. Tiramisu, Crème Brûlée, Mohito sau Tequila Sunrise – răsfățați-vă și gustați aromele lor unice! 

Arome inspirate de deserturile din întreaga lume 

Ciocolatele umplute E.Wedel ispitesc cu gustul ciocolatei Wedel originale și umplutura delicată în trei variante. Fiecare dintre ele se inspiră din călătoriile în țări populare din întreaga lume. Ciocolata amăruie cu aromă de Tiramisu este o propunere care va fi apreciată de toți iubitorii acestui desert tradițional italian. Aceeași ciocolată este, de asemenea, disponibilă cu umpluturi din delicatese franțuzești emblematice – Crème Brûlée. Umplutura cremoasă, de vanilie cu caramel, acoperită cu ciocolată neagră originală Wedel este o adevărată sărbătoare pentru simțuri. O altă propunere interesantă este o versiune cu umplutură Panna Cotta, adică o combinație de cremă delicată, cremoasă și mousse intens de zmeură. Gustul unic al ciocolatei umplute se datorează a două straturi de umplutură, care sunt acoperite cu un strat de ciocolată neagră originală Wedel. Această combinație perfectă oferă o plăcere extraordinară încă de la primul bar.  

Aceleași variante de umplutură se regăsesc și în ciocolata cu lapte originală Wedel în formatul de aproximativ 280 de grame. O tabletă mare este mai distractivă și este, de asemenea, o idee grozavă de cadou sau un adaos dulce la acesta.  

Și mai multe arome de umplutură unică 

Umplutura delicată și delicioasă poate fi găsită și în emblematicele praline Happy Barrels. Pralinele cu cremă, advocat, alcoolică, whisky sau cocktailuri și băuturi bine-cunoscute îmbunătățesc perfect gustul ciocolatei originale de desert de la Wedel. În plus, datorită ambalajului elegant și a varietății, acestea vor fi un alt cadou excelent pentru cei dragi, care va oferi o plăcere dulce.  

Produsele E.Wedel, cum ar fi bomboanele de ciocolată neagră și cu lapte umplute cu aromă Tiramisu, Panna Cotta și Crème Brûlée sau pralinele Happy Barrels sunt disponibile în magazine: Kaufland, Mega Image, Profi, Alfa Beta, Dorina, Home Garden Stores, freshful.ro și Cora.  

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial