Aniversări sau zile onomastice? Iată idei de cadouri ieftine, dar foarte apreciate

În afară de cadourile oferite de marile sărbători din an, cel mai des sunt oferite daruri cu ocazia aniversărilor și a zilelor onomastice.

Aniversări sau zile onomastice? Iată idei de cadouri ieftine, dar foarte apreciate

În afară de cadourile oferite de marile sărbători din an, cel mai des sunt oferite daruri cu ocazia aniversărilor și a zilelor onomastice. Toți avem în jurul nostru membri de familie, prieteni, colegi de serviciu cărora le pregătim cadouri în astfel de ocazii. Uneori poate fi dificil să găsești rapid cadoul potrivit, mai ales dacă nu ai prea mult timp de căutare și nici bugetul pe care îl poți aloca nu este tocmai generos.

Mediul online este mereu de ajutor când vrei să găsești idei de cadouri ieftine, dar informația este foarte multă și amestecată, iar magazinele online te pot copleși cu varietatea de produse. Cum alegi un cadou care nu costă mult, dar care să provoace încântare când este oferit de zi de naștere sau zi onomastică? Iată mai jos câteva idei destul de clasice, universal valabile, variante de cadouri cu care poți merge la sigur:

1. Mici gadgeturi și accesorii

Tehnologia este acum la modă și face parte din viața fiecărei persoane. Astfel, orice cadou legat de tehnologie este unul plăcut și folositor. Poți oferi mici gadgeturi care costă foarte puțin, dar care impresionează prin design și prin funcțiile înglobate. Ne putem referi aici la un smartwatch sau o brățară smart fitness. Foarte folositoare și implicit apreciate sunt și accesoriile pentru smartphone și alte electronice. De exemplu, poți comanda căști bluetooth sau o husă de telefon – dacă știi exact modelul de dispozitiv al persoanei căreia îi oferi cadoul. 

O altă idee bună este să comanzi online o boxa portabila, o boxă cu conectare wireless, prin tehnolohia bluetooth, care poate fi utilizată în foarte multe situații. Se pot găsi boxe portabile de mici dimensiuni, dar și boxe care pot susține o petrecere sau un concert de proporții! Totul, la prețuri neașteptat de avantajoase. Fără îndoială, gadgeturile sunt astăzi produse ieftine, accesibile oricui.

2. Băuturi și coșuri cadou

Coșurile cadou cu produse gourmet sunt apreciate pentru că arată bine, dar încântă inclusiv simțurile gustativ și olfactiv. Gusturi și arome fine, adevărate delicatese, pot fi descoperite în coșuri cadou la preț prietenos. Pentru adulți, se pot oferi pachete cu băuturi premium de la branduri cunoscute pentru calitate. În astfel de situații, contează mult nu doar conținutul, ci și ambalajul, pentru un efect vizual cât mai puternic.

3. Vouchere de cumpărături

Cel mai flexibil dar este un voucher cadou, încărcat cu o anumită sumă. Astfel de vouchere pot fi utilizate într-un anumit magazin, într-un mall sau chiar într-o rețea de comercianți. Voucherele cadou au avantajul de a permite achiziții flexibile, însă vin și cu o parte mai puțin bună pentru cel care dăruiește: sunt cadouri considerate „comode”, fără efort de implicare personală. În plus, valoarea cadoului este clar știută de persoana care primește acel voucher cadou.

4. Parfumuri, seturi cosmetice

În multe contexte, să oferi un parfum de la un brand consacrat sau un set de produse cosmetice poate să reprezinte cadoul ideal. Astfel de cadouri pot fi de asemenea ieftine, dar este important să se aleagă produse calitate, originale. 

5. Produse fashion

Haine și încălțăminte? Iată produse practice, pe placul oricui, mai ales femeilor, recunoscute pentru faptul că rezonează mai mult cu moda. Dacă alegi să oferi produse fashion drept cadou, trebuie să știi detalii despre persoana căreia îi pregătești cadoul, inclusiv detalii personale precum măsurile la haine și pantofi. Asemenea cadouri se recomandă doar pentru relații foarte apropiate. O problema ar fi alegerea în sine – este dificil uneori să nimerești preferințele unei persoane în fashion. Ar putea fi util să oferi și bonul / factura de cumpărături, pentru a permite schimbul produsului în cazul în care acesta nu este pe deplin satisfăcător. 

.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial