Alegerea locației în funcție de anotimp – criterii de care să ții cont pentru o nuntă de vis!

În sfârșit partenerul tău a făcut pasul cel mare și ai fost cerută în căsătorie?

Alegerea locației în funcție de anotimp - criterii de care să ții cont pentru o nuntă de vis!

 Demult visai să îți organizezi o nuntă de poveste, dar îți lipsea inelul de logodnă? Acum îl ai, deci este foarte important să începi procesul organizării evenimentului de poveste.

Dacă ai visat să îți organizezi nunta în anotimpul tău preferat, cu siguranță ești în căutarea unor sfaturi utile pentru a-ți organiza nunta așa cum ai visat. Evident, fiecare anotimp vine cu bucuriile și minunile sale, de aceea, este foarte important să optezi pentru o locație de nuntă care să pună în valoare dorințele și frumusețea fiecăruia în parte.

Înainte de a lua o decizie cu privire la alegerea locației, este important să așterni pe hârtie dorințele tale, apoi argumente pro și contra cu privire la fiecare anotimp în parte, care să te ajute să te hotărăști mai repede.

Nunta organizată primăvara

Dacă iubești imaginea naturii revenită la viață, atunci primăvara poate fi cel mai bun moment pentru a-ți organiza nunta. Bucură-te de darurile naturii din această perioadă și de peisajele mirifice ale naturii trezite la viață.

Pentru a crea o nuntă feerică, poți opta pentru un restaurant care are o grădină impresionantă de pomi fructiferi și multă verdeață, cum este și sala de nunti Riviere din Timișoara. În ceea ce privește meniul te poți juca cu elementele, alege ingredientele primăvăratice (precum salata verde, ridichi, ceapa verde), pe care să le transpui într-un meniu tradițional plin de culoare. 

Un alt argument pro ar fi acela că multe dintre flori își fac apariția, deci vei putea avea un buchet de mireasă intens parfumat, creat din liliac, narcise, zambile sau brândușe. Totodată, le vei putea folosi și pentru a crea decorațiuni de mese sau chiar un panou floral pentru photo corner.

Nunta organizată vara

Este cel mai bând anotimp dintre cele 4, unde temperaturile de peste 20 de grade îți oferă șansa de a organiza un eveniment oriunde îți dorești. Spre exemplu, dacă iubești marea și ai visat întotdeauna să îți organizezi nunta pe plajă, vara este anotimpul propice. În acest caz, interesează-te de localuri cât mai apropiate de plajă, care organizează evenimente, pentru a profita la maximum de peisajul pe care marea ți-l oferă la primele ore ale dimineții. 

În cazul în care vrei să îți organizezi nunta în oraș, optează pentru o locație de nuntă cu deschidere către grădină sau, dacă îți place să riști, poți organiza evenimentul chiar în aer liber. 

În ceea ce privește argumentele pro, poți alege o rochie vaporoasă, fără grija că peste noapte îți va fi frig. Mai mult, le oferi invitaților șansa de a se bucura de natură și de a se extrage puțin din rutina zilnică, lăsând grijile deoparte pentru câteva ore.

Nunta organizată toamna

Pe timpuri, toamna era cel mai bun anotimp pentru a face nuntă, dat fiind că era perioada în care mustul se transforma în vin. În zilele noastre, odată ce ai ales locația perfectă, ai toate șansele ca evenimentul tău să fie rupt din cele mai frumoase basme.

Dacă bugetul nu reprezintă o problemă, pentru a te bucura de peisajul feeric al toamnei poți opta pentru nunta la castel, unde bunătățile și belșugul anotimpului te vor duce cu gândul la ospățurile împărătești de altădată.

Ca argumente pro, doar gândește-te ce fotografii frumoase vei realiza printre frunzele căzute, arămii, și lumina caldă. Vei avea amintiri cu care să te hrănești întreaga viață!

Nunta organizată iarna

Dacă iubești sezonul rece și ai vrea ca sărbătoarea Crăciunul să dureze întregul an, atunci iarna este cel mai bun moment pentru a-ti organiza nunta de poveste. Decorul alb, desprins din basme, te va ajuta să îți creezi amintiri pentru o viață întreagă, fotografii și filmări unice, în care tu vei fi Crăiasa Zăpezii.

În alegerea restaurantului potrivit trebuie, bineînțeles, să te interesezi de o locație al cărei interior să fie foarte bine încălzit, dar să ai și o doză de creativitate în alegerea ținutei de bal.

Dacă vrei o nuntă atipică, poți opta pentru căsătoria civilă realizată pe pârtie, iar petrecerea să aibă loc la o cabană, unde să se servească țuică și vin fiert sau pălincă cu multe grade. 

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial