4 metode de a-ți condimenta viața sexuală

Timpul trece și voi nu întineriți. Desigur, asta nu înseamnă că viața sexuală trebuie să intre într-o inevitabilă rutină și că sunteți condamnați să vă plictisiți unul de altul.

4 metode de a-ți condimenta viața sexuală

Evident, va fi nevoie de ceva eforturi și în acest departament, dar rezultatele merită pe deplin. Dacă vezi că el se urnește mai greu, ia tu inițiativa! Iată ce metode aveți la dispoziție pentru a vă condimenta viața sexuală!

Discuții deschise 

Viața sexuală poate întâmpina multe neajunsuri, dar cel mai mare dintre ele poate fi reprezentat de o lipsă a comunicării autentice. Cum veți putea afla unul de la altul ce vă excită dacă nu comunicați? Dacă există într-adevăr probleme în dormitor, atunci ele se vor rezolva doar dacă vorbiți deschis despre ele. 

Desigur, cel mai bine va fi ca aceste discuții să nu se desfășoare în pat, ci în afara dormitorului. Un cadru neutru va fi perfect pentru a discuta nevoile voastre, de exemplu un preludiu mai lung. Dacă problema este reprezentată de o lipsă de virilitate, ai grijă cum abordezi subiectul, asta ca să nu-i rănești sentimentele și mândria. Ai putea să-i sugerezi printre rânduri că nu-i o rușine să apeleze la suplimente naturiste Pops pentru potență. Rezultatul vă va bucura cu siguranță pe amândoi! 

Implementați mici schimbări de bun augur 

Că tot vorbeam mai sus de rutină, cea mai bună soluție pentru a scăpa de ea va fi să vă schimbați obiceiurile. De exemplu, ați putea schimba patul din dormitor pentru masa din bucătărie, sesiunea de dragoste de seară cu una dis de dimineață și chiar pozițiile preferate. Dacă până acum îl lăsai pe el să domine, arată-i cât de incitant poate fi sexul când femeia stă deasupra. 

Inițiază mai des partidele de amor și vei vedea cum de la o zi la alta îi crește și lui apetitul! 

Stimulează-te mai mult 

Poate că și ție ți-a pierit puțin apetitul sexual, nu doar lui. Din fericire, ai la dispoziție nenumărate accesorii la îndemână. Încearcă să te uiți la filme pentru adulți, ascultă muzică plină de conotații seuxale, mânâncă singură sau alături de el mâncăruri afrodisiace sau pur și simplu folosește jucării sexuale. 

Apropo, jucăriile sexuale pot fi introduse cu succes și în sesiunile voastre de dragoste, dar doar după ce ai discutat acest aspect în prealabil cu partenerul/partenera. Un alt truc foarte folositor, mai ales dacă te excită mirosul partenerului, va fi să-i porți mai des tricourile sau cămășile. 

Întâlniri și vacanțe în doi 

Îți aduci aminte de perioada în care l-ai cunoscut și practic ardeai de nerbădare să-l revezi după ce se încheia fiecare întâlnire? Ei bine, acesta este exact sentimentul de care aveți nevoie pentru a reînvia flacăra pasiunii. Dacă locuiți împreună, să vă separați o perioadă, pentru a readuce sentimentul de dor, nu este o variantă practică. 

Pentru a scăpa de obișnuință, ieșiți mai des la întâlniri romantice. Ideal va fi ca amândoi să vă pregătiți pentru acest eveniment ca și cum ar fi prima întâlnire. Nu săriți peste dansul seducției și încercați să vă recuceriți unul pe altul. Seara se va încheia mult interesant și mai pasional decât de obicei. 

În aceeași ordine de idei, n-ar strica să mai schimbați peisajul. O vacanță în doi vă va scapă de grijile cotidiene și vă va încuraja să petreceți mai mult timp în dormitor. 

Cel mai important aspect va fi însă să nu puneți presiune pe voi înșivă. Nu vă setați așteptări, ci doar alegeți să vă bucurați de proces! 

Sursa foto: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial