3 culori de păr îndrăznețe pe care trebuie să le încerci

Îl iubim, îl îngrijim, îl aranjăm, iar el ne răsplătește cu atragerea complimentelor. Însă de multe ori uităm că părul este un accesoriu pe care îl putem transforma după bunul plac.

3 culori de păr îndrăznețe pe care trebuie să le încerci

Dacă te simți într-o perioadă aventuroasă, atunci e momentul perfect pentru a experimenta culori îndrăznețe pentru părul tău. Schimbă-l la 180 de grade, observă cum te face să te simți, iar dacă această modificare te ajută să evoluezi pe orice plan, atunci nu mai e doar o culoare îndrăzneață. Ea devine culoarea ta. Sperăm să te ajutăm să-ți găsești noul tău look definitoriu prin următoarele 3 recomandări îndrăznețe de culori de păr. 

1. Argintiu

Gheață, diamante, metal prețios, luna de pe cer – orice vibe ți-ar inspira sclipirile reci ale argintiului, un lucru e sigur. E o culoare care denotă eleganță, rafinament, dar și o puritate în felul de a fi care poate ține la distanță privitorii în timp ce te admiră în tăcere.

Vopseaua argintie de păr combină blondul platinat cu nuanțe argintii pentru un rezultat cât mai seducător. Însă, pentru multe femei argintiul a rămas doar un ideal de frumusețe, având în vedere că nuanța naturală a părului lor este prea închisă pentru a ajunge la o asemenea corolă albă de lumină.

În principiu, brunetele trebuie să apeleze la decolorant pentru a se pregăti de culoarea argintată. Însă întotdeauna e indicată o vizită la salon pentru a primi recomandarea unui specialist în colorare. Doar un ochi bine antrenat poate promite o schimbare atât de îndrăzneață unei brunete.

Cu toate acestea, blondele sau șatenele cu șuvițe deschise la culoare se pot avânta fără rețineri în acest trend. Argintiul le va pune cel mai bine în valoare pe cele cu tenul palid și subtonuri rozalii.

2. Cireașă neagră

De la lumină orbitoare, trecem la tenebrele misterioase și pline de aromă mistică ale cireșei. Însă nu orice cireașă, ci acea cireașă coaptă, mai mult neagră decât roșie, după care poftesc ochii care se preling de-a lungul peisajelor cu livezi în drum spre mare.

Părul de culoarea cireșei negre împrumută din nuanțele de brunet, pe care le înflăcărează cu subtonuri de roșu adânc. Se potrivește de minune celor cu tenul rece și le va pune în valoare acum, în 2022, datorită calităților sale deosebite de a se înfățișa dramatic în orice situație.

Această culoare de păr aduce și vești bune doritoarelor. Deși este o nuanță impunătoare și rară la vedere, în realitate este extrem de ușor să ai grijă de ea, spre deosebite de pretențiosul argintiu sau blond platinat. Se păstrează bine în timp și e nevoie doar de acei pași esențiali de îngrijire a părului.

Pe de altă parte, nu este o alegere tocmai potrivită pentru blondele cu tenul deschis. În schimb, cireașa neagră poate fi culoarea zemoasă care le va scoate în evidență pe brunete.

3.Rozul ombré

De la tărâmul ghețarilor și livada cu cireși, tranzităm spre pajiști puse pe distracție. Aici pasiunea de a trăi și sclipirea din ochi ce apare doar la cele mai îndrăznețe inițiative sunt stăpâne. Aici femeile îmbrățișează energia pură a rozului în toate departamentele. 

Așadar, alegerea de a folosi vopsea de păr roz are loc atunci când lași pasiunea să te îndrume spre următorul tău capitol. Mai mult decât atât, efectul ombré adaugă și mai mult joc într-o imagine de femeie exuberantă.

Părul roz nu mai e doar o simplă podoabă capilară. El devine cu siguranță un accesoriu extrem de vocal și sincer, întrucât se îndepărtează de tot ce e natural la firul de păr. 

De asemenea, efectul ombré e versatil, fapt pentru care poți porni de la o bază blondă sau brunetă ca să ajungi la nuanțele inocente de roz. Așadar, poți începe chiar de la culoarea ta naturală sau poți să o dai uitării sub un strat antitetic de culoare. Te poți juca așa cum vrei tu și asta nu poate decât să adauge carismă și personalitate femeilor ce îmbrățișează rozul.

Tu ce alegi?

Argintiul, cireașa neagră, rozul ombré – acestea sunt cele 3 propuneri îndrăznețe pentru anul 2022. Divergente, seducătorare și departe de a fi cuminți, aceste alegeri au un singur lucru în comun: puterea lor de a transmite un mesaj răsunător tuturor celor ce aruncă măcar o privire în direcția ta. Poate fi un mesaj subliminal sau răspicat, simplu sau amplu – cheia decodării e la tine. Pe tine ce nuanță de păr te intrigă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial