ELLE MARTIE 2022

E martie și simțim deja cum se instalează un aer de primăvară. Bucură-te de el și de sugestiile noastre menite să te inspire, fie că este vorba despre ce ne-a plăcut în show-urile haute couture, fie despre ce am descoperit în magazine. Bonus: citește interviuri cu cele mai promițătoare actrițe ale momentului!

ELLE MARTIE 2022

ELLE FASHION – FOCUS: MONOCROMIE. Designerii au decis: pentru primăvara și vara lui 2022 o ținută all white este tot ce îți trebuie ca să fii cool, fie că este vorba despre un costum sau despre o rochie imaculată combinată cu accesorii albe. Mizează pe minimalism, fie că îți propui să ai un look sporty sau unul elegant.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: MEDEEA HARUKI. Află cum se raportează la stilul vestimentar, la noțiunea de tendințe și cum își alege ținutele antreprenoarea care a fondat brand-ul de cosmetice Iehana.

ELLE SHOPPING – Pentru prima lună de primăvară, Maurice Munteanu te invită să alegi piese colorate, dar minimaliste, cu un ușor aer retro, asortate atent între ele și potrivite perfect fiecărei ocazii.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Cătălina Cara are o voce care poate să te bântuie, un look diafan și un prim EP care ne-a atras atenția. Citește o conversație cu foarte tânăra cântăreață aflată la debut.

ELLE INTERVIU – ANAMARIA VARTOLOMEI. Actrița de origine română care a cucerit, cu rolul din L’événement, juriul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, a stat de vorbă cu Ioana Ulmeanu despre film și despre lecțiile de viață care se desprind din el.

ELLE INTERVIU – RUXX. DESPRE CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND VINE VIAȚA PESTE TINE. Raluca Aprodu și Mădălina Craiu, actrițele care le interpretează pe eroinele din serialul RUXX, povestesc despre ce aduce nou proiectul lor în felul în care se reflectă viețile femeilor de la noi la TV.

ELLE FASHION – 4 DESIGNERI ROMÂNI DESPRE PIESA LOR PREFERATĂ. Află care sunt piesele preferate de Andreea Bădală (MURMUR), Carmen Secăreanu, Ioana Ciolacu și Cristina Săvulescu (SEEN USERS) dintre toate cele pe care le-au creat și aruncă o privire în culisele procesului lor creativ.

ELLE INTERVIU – INVENTING ANNA. ADEVĂRURILE TARI DINTR-O ISTORIE INVENTATĂ. Povestea Annei Delvey încă se mai scrie, dar o parte din istoria tinerei care a fascinat (și înșelat) elitele New York-ului e acum subiectul unui serial Netflix. Citește un interviu cu actorii din proiect.

ELLE PSIHO – VIAȚA DUPĂ DOI ANI DE PANDEMIE. Pentru mulți, harta existenței s-a schimbat semnificativ în ultimii ani. Pandemia a avut impact pe toate planurile vieților noastre. Psihoterapeutele Cristina Chiriac și Iulia Bârcă analizează fenomenul.

ELLE HEALTH: MENOPAUZA VINE CU ECHILIBRU. Seria noastră dedicată transformărilor fizice și emoționale prin care trec femeile ce traversează menopauza a ajuns la final, cu povestea jurnalistei Cristina Stănciulescu. Află ce a pierdut și ce a câștigat odată cu intrarea la menopauză.

ELLE COVER STORY – GLAMOUR IN BLACK & WHITE. Investește în piese clasice with a twist, care emană acel aer discret de glamour retro. Atitudinea contează!

ELLE FASHION: COLOR SPLASH. O pată de culoare conferă întotdeauna unei ținute un aer viu și vesel, așa că nu ezita și include în garderoba ta piese în nuanțe puternice, atât de moderne și fresh.

ELLE FASHION: Cine și ce a prezentat la Săptămâna Modei Haute Couture? Domnica Mărgescu face un rezumat al colecțiilor notabile, care au potențialul de a influența moda mult timp de-acum înainte, și al momentelor speciale, care fac din acest eveniment unul atât de așteptat.

ELLE BEAUTY: HIGH TECH BEAUTY. Măști desprinse parcă dintr-un film science fiction, aparate care curăță în profunzime tenul sau dispozitive care îți antrenează mușchii feței: așa arată îngrijirea pielii în 2022.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK. Make-up artista Nikki Wolff are toate răspunsurile la întrebările tale despre cum să trasezi linia perfectă de tuș sau cum să execuți un machiaj glam ca o profesionistă.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard Alexandra Stan? Află secretele unui look de star și cum preferă artista să aibă grijă de pielea ei atunci când nu are concerte sau apariții publice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle