ELLE FEBRUARIE 2021

Februarie este luna în care privim deja cu optimism spre primăvară… și spre un nou sezon de modă & beauty care să ne scoată din amorțeala ultimelor luni.

ELLE FEBRUARIE 2021

Descoperă în numărul de februarie o serie de articole despre tendințele care vor defini anul 2021, atât în privința hainelor pe care ni le vom dori, dar mai ales a felului în care vom trăi. În plus, ai de citit despre mitul garderobei perfecte, despre creatoarea unui spațiu virtual prin intermediul căruia românii redescoperă magia plantelor, dar și despre puterea solidarității, așa cum o descoperă și o experimentează chiar acum un grup format dintr-o mie de femei.

ELLE FASHION – FOCUS: Epoca de AUR. Auriul a apărut pe toate podiumurile în acest sezon, ca un semn bun în pandemia pe care o traversăm. Cum niciodată nu există prea mult glitter în garderoba unei femei, găsește-ți cu orice preț o ocazie să faci loc unui strop de strălucire în ținuta ta.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: SABRINA MARINESCU – Antreprenoarea Sabrina Marinescu are un stil care îi reflectă starea interioară și se ferește de ținutele elaborate și extravagante, care cer să fie observate. Inspiră-te de la ea și află cum să-ți definești stilul vestimentar în ton cu personalitatea ta!

ELLE SHOPPING – Ținute de iarnă inspirate din estetica altor decade sau pornite de la nuanțe care au puterea să-ți revitalizeze garderoba: Daria Georgescu îți propune o selecție a celor mai cool piese vestimentare ale lunii.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: SVETLANA CÂRSTEAN – Citește un interviu cu poeta Svetlana Cârstean și intră în lumea imaginată de ea în „Sînt alta”, cel de-al patrulea volum al său.

ELLE AGENDA – 13 LUCRURI DE FĂCUT ÎN FEBRUARIE – O selecție de filme și seriale care să-ți facă luna februarie mai plină și câteva expoziții pentru care merită să ieși (în siguranță) din casă.

ELLE TRENDS – TENDINȚE FASHION & BEAUTY PRIMĂVARĂ-VARĂ 2021 – Editorii de modă și frumusețe ELLE știu ce vei purta la primăvară! Și ai ocazia să vezi un preview.

ELLE FASHION – 2021 ESTE DESPRE RECICLARE – Domnica Mărgescu îți arată cum să reinterpretezi și să reciclezi piesele pe care le ai deja în garderobă, fie că le-ai achiziționat în anul care a trecut sau că le ții, de ani buni deja, uitate prin vreun sertar.

ELLE FASHION – GARDEROBA VRAJBEI NOASTRE – Maurice Munteanu se opune categoric conceptului de garderobă perfectă, mai cu seamă când acesta ajunge să reprezinte acele piese de brand, instant recognoscibile, care fac furori doar pentru scurtă vreme pe rețelele sociale.

ELLE FASHION – 13 DESIGNERI DE URMĂRIT ÎN 2021 – Creativitatea și imaginația designerilor au fost puse la grea încercare într-un an în care oamenii au stat mai mult acasă. Dar cei mai inovatori dintre ei tot au reușit să creeze haine pentru care abia așteptăm ocazia potrivită. Daria Georgescu îți face cunoștință cu 13 dintre ei.

ELLE SOCIAL – UN LOC NUMAI AL NOSTRU – Oana Maria Zaharia a creat, alături de o prietenă, un grup de Facebook care a devenit, într-o jumătate de an, un spațiu vulnerabil în care sunt demascate abuzuri și în care femeile explorează și descoperă solidaritatea. Despre ce este vorba?

ELLE SPECIAL – MANUSCRISUL BOTANISTULUI AMATOR – Mona Petre, fondatoarea proiectului Ierburi Uitate, ne face să ne întoarcem și să privim spre lumea naturală cu alți ochi și să vedem câte au plantele să ne ofere.

ELLE FENOMEN – ACASĂ NU VA MAI FI NICIODATĂ LA FEL – În mijlocul liniștii la care a fost constrânsă planeta în 2020, am fost nevoiți să reconsiderăm modul în care locuim. Ce s-a schimbat în felul în care ne raportăm la „acasă”? Gabriela Pițurlea a aflat opt perspective cel puțin interesante.

ELLE TENDINȚE – MARIAN SALZMAN: VIITORUL SUNĂ ALTFEL – Trendspotter cu o experiență de zeci de ani, Marian Salzman dezvăluie pentru ELLE previziunile din cel mai recent raport al său – dedicat unuia dintre cei mai anticipați ani din istoria recentă, 2021.

ELLE PSIHO – PRO SAU CONTRA VALENTINE’S DAY: MECANISMELE PSIHOLOGICE DE MANIFESTARE A IUBIRII – O analiză a felurilor în care alegem să ne manifestăm conștient sau inconștient dragostea, alături de psihoterapeuta Alina Boroș.

ELLE HEALTH – SUPLIMENTELE ALIMENTARE: BENEFICII REALE SAU ILUZII – Industria suplimentelor alimentare a luat un avânt de neoprit în ultimele decenii, dar sunt ele cu adevărat utile, sau vorbim doar despre un efect placebo? Specialiștii se pronunță.

ELLE BEAUTY – LUNGUL DRUM DE LA BODY SHAMING LA BODY POSITIVITY – Deși diametral opuse, cele două mișcări impun tipuri similare de presiune asupra felului în care ne raportăm la propriile corpuri. Unde ar fi calea de mijloc?

ELLE FASHION – JOCUL DE-A VACANȚA – Domnica Mărgescu îți propune câteva variante de ținute foarte șic pentru un weekend prelungit în mijlocul naturii.

ELLE FASHION – MISS BALMORAL – E mai simplu ca oricând să replici estetica promovată de familia regală britanică în vacanțele sale scoțiene: poartă stofe în carouri, eșarfe cu imprimeu floral… și cizme de cauciuc! Vei observa curând că se potrivesc cu aproape orice.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: ȘTEFANIA IVĂNESCU – În această lună, modelul Ștefania Ivănescu ne dezvăluie cum se menține în formă, care este parfumul său preferat, dar și produsele cosmetice la care nu ar putea renunța vreodată.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: PETELE PIGMENTARE – Chiar dacă, odată ce le-ai căpătat, nu vei mai scăpa niciodată de ele, o rutină de îngrijire concepută inteligent și urmată cu strictețe te poate ajuta să ameliorezi aspectul petelor pigmentare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle