ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty primăvară-vară 2021

Descoperă noile tendințe fashion & beauty pentru sezonul primăvară-vară 2021!

ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty primăvară-vară 2021

Operațiunea denim

Probabil singura constantă din istoria contemporană a modei, denimul #rezistă. După ce și-a demonstrat ani la rând utilitatea, după ce a îmbrăcat diverse forme și a servit unor interese sociale dintre cele mai diverse, acum scrie istorie, sezon după sezon. Așadar, putem premia denimul, pentru că prin intermediul lui moda a devenit cu adevărat accesibilă.

Power pants


Pantalonii cu un cut generos, exagerat de lungi, de bufanți, cu pense, asigură succesul oricărei ținute care își dorește să câștige premiul I cu coroniță în acest sezon – avantajul este că îi poți purta cu cele mai seducătoare sandale cu toc înalt sau cu un top structurat, cu un umăr gol, pentru o impresie artistică imposibil de trecut cu vederea.

Somewhere over the rainbow

Culorile vibrante și imprimeurile de toate felurile vorbesc mai mult despre o direcție de styling decât despre un trend în sine, dar chiar și așa nu putem omite acest segment important pentru majoritatea designerilor – un clash alternativ, ce deschide o mare de posibilități pentru fashionistele avide de provocări.

XXXL este noul S

N-ai făcut nimic dacă nu ai și tu cel puțin o cămașă largă. De fapt, foarte largă, cu un cut masculin, dar pe care să o porți în cele mai neașteptate styling-uri (mă rog, nu mai sunt chiar atât de neașteptate, dar totuși) – cu cizme de călărie, cu sandale de seară, cu bascheți, adică cu orice îți trece prin cap, doar modă să inspire!

Mama mea e florăreasă

Superba piesă a Romicăi Puceanu ar trebui să asigure fundalul sonor ce acompaniază, cu surle și trâmbițe, imprimeurile florale de toate felurile care anunță (să sperăm!) finalul pandemiei. Ne referim în principal la rochii, dar asta nu înseamnă că nu poți purta topuri, pantaloni sau jachete imprimate cu cele mai exotice flori.

Citește continuarea în ELLE FEBRUARIE 2021!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle