ELLE FEBRUARIE 2020

O trecere în revistă a tendințelor fashion & beauty pentru anul care urmează, dar și un amplu dosar despre dragoste și sex, în care trecem dincolo de tabu-uri și discutăm, printre altele, despre virginitate, BDSM, prima dragoste sau porno-ul feminist. Vei descoperi toate acestea (și mai mult de atât) în numărul ELLE de februarie.

ELLE FEBRUARIE 2020

ELLE FASHION – TREND – Domnica Mărgescu îți face un update cu tot ce e trendy luna aceasta.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL – „Stilul meu depinde de dispoziția în care mă aflu!” este crezul Oliviei Perez, influencer și co-fondatoare a organizației de caritate System of Service. Află mai multe despre piesele vestimentare care o definesc.

ELLE FASHION – INSTASTYLE – Piese și styling-uri clasice, dar și mici artificii stilistice: sunt sugestiile lunii de la cele mai cool prezențe din social media.

ELLE AGENDĂ – Pentru luna februarie, ți-am pregătit o selecție de filme și concerte pe care nu ai voie să le ratezi.

ELLE AGENDĂ – CĂRȚILE LUNII – De la povestiri scurte la memorii sau romane pasionante: descoperă cărți nou-nouțe, cum nu se poate mai diferite și pe care nu le vei putea lăsa din mână.

ELLE INTERVIU – WHO DO YOU WANT TO BE? – Un interviu cu Hero Fiennes Tiffin, actor și model britanic de 22 de ani, care la începutul acestui an a devenit noua imagine a parfumului masculin Salvatore Ferragamo.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: MASK OFF – Uneori, o singură mască poate face minuni. Însă pentru a vedea cu adevărat rezultate, asigură-te că o alegi pe cea potrivită tenului tău.

ELLE HEALTH – PREȚUL CONTRACEPȚIEI – Șansa de a preveni sarcinile nedorite a influențat viețile a milioane de femei, dar acest privilegiu nu este lipsit de riscuri. Află mai multe despre acestea.

ELLE TRAVEL – DESERT ROSE – Roxana Voloșeniuc vorbește despre Muzeul Național al Qatar-ului și toate obiectivele turistice pe care trebuie neapărat să le vezi în Doha, un loc pe care te va convinge să-l alegi pentru următoarea ta vacanță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle